گزارش العالم از قانون جرم انگاری روابط با رژیم صهیونیستی در یمن

پنج‌شنبه 16 آذر 1402
08:29
صنعا به دنبال رأی‌گیری پارلمان یمن، قانون ویژه‌ای را برای ممنوعیت و جرم انگاری به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی و عادی‌سازی روابط با آن، تصویب کرد.

العالم - یمن

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم از صنعا،‌ قانون ممنوعیت و جرم انگاری به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی و عادی‌سازی روابط با آن، همچنین برقراری روابط دیپلماتیک، سیاسی، نظامی، اقتصادی، فرهنگی یا هر نوع روابط دیگر را به طور مستقیم یا غیرمستقیم با رژیم اشغالگر ممنوع کرده است.

سلطان السامعی یکی از اعضای شورای عالی سیاسی یمن در گفت و گو با العالم اظهار داشت: «جرم انگاری عملکرد کسانی که از منظر دینی، ملی و انسانی روابط عادی با رژیم صهیونیستی دارند، اقدام بسیار مهمی است. در این پلتفرم از همه کشورهایی که با «اسرائیل» عادی‌سازی می‌کنند، می‌خواهیم سفیران «اسرائیل» را از کشور خود اخراج کنند.»

به گفته دولت صنعا تصویب این قانون در چارچوب اقدام رسمی برای حمایت از ملت فلسطین و مقاومت و نیز با هدف مقابله با رژیم صهیونیستی صورت می گیرد.

امیرالدین جحاف، رئیس سازمان حقوق و آزادی‌ در یمن، گفت: «این تصمیم یکی از روش‌هایی است که صنعا برای مقابله رسمی با رژیم صهیونیستی اتخاذ کرده و همچنین از تمامی حکومت های عربی و اسلامی برای انجام اقدام مشابه دعوت به عمل می آورد.

به گفته مقامات یمنی، این قانون علاوه بر اهمیت آن در حفاظت از یمن، مطابق با دستورات دینی و ملی است و برای دفع خطراتی که رژیم صهیونیستی برای یمن و منطقه ایجاد می کند، تصویب شده است.

تصویب این قانون از سوی صنعا بیانگر اقدامی سیاسی (علاوه بر اقدام نظامی پیشین) برای حمایت‌ همه جانبه از فلسطین و مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی است.

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»