حمله سنگین حزب الله لبنان به یک پایگاه رژیم صهیونیستی

پنج‌شنبه 16 آذر 1402
18:50
حمله سنگین حزب الله لبنان به یک پایگاه  رژیم صهیونیستی مقاومت اسلامی لبنان امروز با انتشار بیانیه‌ای از حمله نظامی به پایگاه المرج ارتش رژیم صهیونیستی با سلاح مناسب خبر داد.

العالم - لبنان

مقاومت اسلامی لبنان امروز پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای از حمله نظامی به پایگاه المرج با سلاح مناسب خبر داد.

در بیانیه مقاومت اسلامی لبنان آمده است، در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه و حمایت از مقاومت شجاع و شرافتمند آن، رزمندگان مقاومت اسلامی امروز پنجشنبه پایگاه المرج واقع در «هونین» در مرز لبنان را با سلاح‌های مناسب هدف قرار دادند که در نتیجه تلفات قطعی به دشمن وارد شده و شماری زخمی شدند.

بعد از اتمام آتش‌بس موقت در غزه، رژیم صهیونیستی حملات خود را به غزه از سرگرفت، سخنگوی وزارت بهداشت در غزه امروز اعلام کرد، از ابتدای تجاوز به غزه تاکنون 17 هزار و 177 نفر در این منطقه به شهادت رسیده‌اند.

طبق اظهارات سخنگوی وزارت بهداشت غزه، در 24 ساعت گذشته 350 غیرنظامی در مناطق مختلف نوار غزه به شهادت رسیده اند و شمار زخمی‌ها از 46 هزار نفر فراتر رفته است.

0% ...

آخرین اخبار

۲ کشته و دهها زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


دیدار روسای هیات‌های ایران و پاکستان در حاشیه نشست مسکو درباره افغانستان


اعتراض ایران به استمرار بی‌عملی نروژ در قبال فعالیت‌های غیرمجاز استارلینک


۴ کشته بر اثر حمله آمریکا به یک قایق در منطقه کارائیب


طوفان و سیلاب در ایران؛ ۵۷۹ مصدوم و ۴ فوتی


سنا به تحقیق درباره قتل آمریکایی‌ها توسط صهیونیست‌ها «نه» گفت


ورود نظامیان صهیونیست به روستایی در جنوب سوریه


پزشکیان: دولت برای مدیریت شرایط ویژه آرایش جدید گرفته است


ادعای وال‌استریت: بازگشت همه بمب‌افکن‌های بی-1 آمریکا از پایگاه فرفورد


فدوی: هیچ شناور آمریکایی در خلیج فارس و دریای عمان نیست