گزارش العالم؛

شجاعت بی‌نظیر مبارزان مقاومت در الشجاعیه / تل‌آویو در لبه پرتگاه قرار گرفت

چهارشنبه 22 آذر 1402
23:27
فرمانده سابق گردان 13 اسرائیلی در تیپ گولانی گفت: «این همان شجاعتی است که 9 سال پیش به ما خسارت وارد کرد و به قیمت دستگیری «شائول هارون» تمام شد. دوباره دارد به ما ضربه می زند و این بار هزینه آن بیشتر است.»

العالم - فلسطین اشغالی

با کشته شدن 8 سرباز تیپ گولانی به اضافه دو افسر ارشد در محله الشجاعیه با کمین مقاومت فلسطین، روزنامه هاآرتص به این نتیجه رسید که برتری فناوری و اطلاعاتی ارتش اشغالگر در حال کاهش است. این روزنامه افزود که ارتش در الشجاعیه کارایی کمتری داشته و هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که از حماس قوی‌تر باشد بلکه حتی در مذاکرات هم ضعیف است.

فرمانده سابق گردان 13 اسرائیلی در تیپ گولانی گفت که مشابه این صحنه‌ها 9 سال پیش هم در محله شجاعیه رخ داد. در آن روز ارتش اسرائیل تعدادی از سربازان خود را از دست داد و یکی از آنها اسیر شد. وی توضیح داد که ارتش اسرائیل فکر کرد یک سرباز به دست مقاومت فلسطین افتاده است، بنابراین تعدادی سرباز به آنجا رفتند و در کمینی افتادند که از قبل آماده شده بود.

وضعیت کنونی، ران ادلیس برجسته ترین تحلیلگر اسرائیلی را بر آن داشت که بگوید این رژیم رو به زوال است. بهایی که تل آویو بابت جنگ می پردازد به سرعت در حال افزایش است. در این رژیم هر روز قیمت‌ها افزایش می یابد، اما بنیامین نتانیاهو تنها به فکر آینده سیاسی خود است.

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند