گزارش العالم؛ اشغالگران از ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی جلوگیری کردند+ ویدیو

شنبه 25 آذر 1402
22:38
اشغالگران صهیونیست در دهمین جمعه پس از آغاز حملات جنایتکارانه به غزه،‌ از ورود نمازگزاران فلسطینی بیت المقدس به مسجد الاقصی جلوگیری کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرنگار شبکه خبری العالم در گزارشی از وضعیت دهمین جمعه پس از آغاز حملات به نوار غزه گزارش داد و خاطرنشان کرد،‌ به دنبال ممانعت نیروهای اشغالگر،‌ برخی از نمازگزاران مجبور به اقامه نماز در معابر و خیابان‌های نزدیک مسجدالاقصی شدند.

خبرنگار العالم در این گزارش،‌ تصاویری از یکی از ده‌ها ایست بازرسی که اشغالگران صهیونیست جلوی درهای اصلی مسجد الاقصی قرار داده اند، ارسال کرد.

بنابر این گزارش، «اشغالگران بدون هیچ دلیلی از ورود نمازگزاران جلوگیری و همه چیز را کنترل می کنند. آنها حتی به زنان، شیوخ و سالمندانی که اجازه ورود دارند هم، حمله می کنند. بسیاری از نمازگزاران حتی افراد مسن از ورود به مسجدالاقصی منع شدند و نظامیان به هر شهروند فلسطینی که به مسجد الاقصی نزدیک شود، حمله ور می شوند.»

خبرنگار العالم خاطرنشان کرد، برخی از نمازگزاران سعی کردند در خیابان نماز بخوانند، اما نیروهای اشغالگر صهیونیست حتی از این کار هم ممانعت و تدابیر شدیدی علیه آنها اتخاذ کردند. بنابر این تنها تعداد اندکی از نمازگزاران با پافشاری توانستند نماز خود را در خیابان‌های اطراف بخوانند.

0% ...

آخرین اخبار

ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است


پهپادهای ارتش قدرتمند ایران اهداف آمریکایی ـ صهیونی را درهم کوبید


بیعت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای


آغاز مراسم بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سراسر ایران + فیلم


بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی


استقبال حزب الله عراق از انتخاب آیت‌الله مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان رهبر ایران


چین: رهبر جدید ایران قانونی است؛ مداخله نکنید


آملی لاریجانی: انتخاب آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای مرهمی بر تألّمات روحی مردم بود


بیعت رئیس و کارکنان سازمان صداوسیما با آیت الله سید مجتبی حسيني خامنه‌ای


پیام بیعت وزارت اطلاعات با سومین رهبر انقلاب