نظرسنجی هاروارد: 51 درصد جوانان آمریکا به پایان اسرائیل می اندیشند/ جوانان آمریکایی معتقد به نسل کشی در غزه هستند

يکشنبه 26 آذر 1402
14:34
نظرسنجی هاروارد: 51 درصد جوانان آمریکا به پایان اسرائیل می اندیشند/ جوانان آمریکایی معتقد به نسل کشی در غزه هستند براساس نظرسنجی هاروارد، اکثر جوانان آمریکایی فکر می‌کنند که اسرائیل باید پایان یابد و کنترل آن به  حماس سپرده شود.

العالم - آمریکا

به نوشته "نیویورک پست"، نظرسنجی دانشگاه هاروارد-هریس که در هفته جاری انجام شده، نشان داد که ۵۱ درصد از آمریکایی‌های ۱۸ تا ۲۴ ساله از راه‌حل رادیکال برای مناقشه اسرائیل-فلسطین حمایت می‌کنند که منجر به پایان دولت اسرائیل و جایگزینی آن با یک نهاد فلسطینی تحت حاکمیت حماس می‌شود.

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که از هر ۱۰ آمریکایی جوان ۶ نفر معتقدند که یهودیها «ظالم» هستند. این نظرسنجی تایید می‌کند که دیدگاه نسل جدید آمریکاییها بسیار متفاوت تر از آمریکایی‌های نسل قبل تر است. در این نظرسنجی ۴ درصد از آمریکاییهای بالای ۶۵ می‌گویند که اسرائیل باید پایان یابد.

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که بیش از ۶۰ درصد جوانان ۱۸-۲۴ ساله آمریکا حمله ۷ اکتبر حماس را اقدامی در پاسخ به نارضایتی فلسطینیان خوانده‌اند. شصت درصد از جوانان آمریکایی معتقدند که اسرائیل در غزه مرتکب نسل کشی شده است. شصت و هفت درصد از جوانان ۱۸ تا ۲۴ ساله گفتند که معتقدند با یهودیان «باید به عنوان ستمگر رفتار شود» - موضعی که ۷۳ درصد آمریکایی‌ها با آن مخالف بودند و آن را «ایدئولوژی نادرست» نامیدند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد