پدر اسیر اسرائیلی: پسرم به‌اشتباه کشته نشد.. پسرم اعدام شد!

دوشنبه 27 آذر 1402
23:10
پدر اسیر اسرائیلی: پسرم به‌اشتباه کشته نشد.. پسرم اعدام شد! پدر اسیر اسرائیلی پس از کشته شدن پسرش در غزه به ضرب گلوله تک تیرانداز اسرائیلی به رغم برافراشتن پرچم سفید، از ارتش صهیونیستی انتقاد کرد.

العالمفلسطین

آوی شامیرز پدر آلون شامیرز گفت که تیراندازی و کشتن پسرش توسط سربازان اسرائیلی در جمعه گذشته در نوار غزه یک اشتباه نبود، بلکه یک اعدام بود.

وی افزود: آنها (اسرا) همه چیز را درست انجام دادند - پیراهن های خود را درآوردند، پرچم سفید حمل کردند، در روز روشن در وسط خیابان راه رفتند و فریاد کمک سر دادند، اما سربازان ما نمی دانند چگونه قواعد تیراندازی را رعایت کنند.

شامیرز ادامه داد: حتی اگر تروریست بود، چرا اینگونه به او شلیک کردند؟ او برهنه و غیرمسلح بود، چرا به پاهایش شلیک نکردند.

ارتش صهیونیستی روز جمعه اعلام کرد که سه اسیر اسرائیلی را که توسط حماس در محله الشجاعیه در شمال نوار غزه نگهداری می شدند را به اشتباه کشته است.

0% ...

آخرین اخبار

پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی


پیام رهبر انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌ شبیری زنجانی


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های موشکی ایران ..


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های نیروی دریایی ایران ..


طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است