رژیم صهیونیستی در فرصت بدست آمده ساخت دیوار حائل را کامل می کند

پنج‌شنبه 30 آذر 1402
16:34
نظامیان اشغالگر صهیونیستی همزمان با مشغول بودن افکار جهانی به قتل عام در غزه، شروع به ساخت بخش‌هایی از دیوار حائل و آپارتاید در زمین‌های روستای الجلمه در شمال شرقی جنین کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرنگار العالم در جنین گزارش داد که رژیم نژادپرست صهیونیستی با سوء استفاده از مشغول بودن افکار عمومی به قتل عام غزه، ساخت دیوار حائل یا آپارتاید را در زمین‌های «الجمله» کامل می کند.

این دیوار از20 سال پیش تاکنون در حال ساخت و تکمیل است، در 23 ژوئن 2002، دولت آریل شارون، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی، ساخت دیوار جدایی را در کرانه باختری در نزدیکی خط سبز آغاز کرد با هزینه‌ای بالغ بر حدود 3.4 میلیارد دلار آغاز کرد.

در 9 جولای 2004، دادگاه بین المللی در لاهه با حکم دادن به غیرقانونی بودن ساخت دیوار حائل، خواستار توقف ساخت و ساز در آنجا توسط رژیم صهیونیستی شد.

هدف این دیوار طولانی، جلوگیری از ورود ساکنان فلسطینی به «اسرائیل» یا شهرک‌های نزدیک آن ذکر شد اما فلسطینی‌ها می گویند این کار در عمل تلاشی برای سخت کردن زندگی آنها و الحاق اراضی از کرانه باختری به اراضی اشغالی بود.

0% ...

آخرین اخبار

حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم