قوی ترین پیام حماس به نتانیاهو

پنج‌شنبه 30 آذر 1402
21:32
خبرنگار شبکه خبری العالم در رام الله گزارش داد که پیام مقاومت از ادامه حملات موشکی به تل آویو و دیگر شهرهای اشغالی آن است که این جنبش در صحنه قدرتمندانه حاضر است و تا تحقق آتش بس نهایی، مذاکره ای برای آزادی اسرا انجام نخواهد شد.

العالمفلسطین اشغالی

خبرنگار شبکه خبری العالم گزارش داد که حملات موشکی اخیر به تل آویو و سایر شهرهای اشغالی، برای اشغالگران غافلگیر کننده بود، بنابراین، بسیاری از نویسندگان رژیم اسرائیل مانند عامی دسیکال، عاموس آریل و غیره نوشتند که حماس با این اقدام نشان داد که پیشنهادات دشمن برای آتش بس را نمی پذیرد و اینکه این جنبش هنوز قدرتمندانه آماده دفاع از مردم خود است و قادر به تحمیل شروطش به رژیم است و تا آتش بس در غزه، مذاکراتی در کار نخواهد بود.

خبرنگار شبکه خبری العالم تاکید کرد: نتانیاهو کوشید با انتشار ویدیویی خود را پیروز نشان دهد و گفت که جنگ ادامه دارد و هر شخصی فکر می‌کند که جنگ متوقف می‌شود، دچار توهم شده است و به رهبران حماس گفت که یا باید تسلیم شوند یا اینکه تصفیه خواهند شد، لذا با شلیک موشک مقاومت نشان داد که بحث تسلیم اصلا مطرح نیست و توان موشکی این جنبش پس از 76 روز جنگ هنوز پابرجاست. به همین دلیل، نتانیاهو و کابینه اش وحشتزده اند زیرا می دانند پایان جنگ به معنای پایان حیات سیاسی آنهاست و به اتهام فساد یا به زندان می‌روند یا خانه نشین خواهند شد پس نمی خواهند جنگ تمام شود به ویژه که خانواده های اسرای اسرائیلی خواستار آتش بس هستند تا فرزندانشان زنده بازگردند.

0% ...

آخرین اخبار

فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات


شروط قاطع ایران برای واشنگتن/بازگشایی تنگه هرمز در گرو توقف جنگ در غزه و لبنان


هدف‌قرارگرفتن آنروا؛ دهن‌کجی آشکار تل‌آویو به قطعنامه‌های بین‌المللی