حماس: در حال بررسی تشکیل دولت وحدت ملی هستیم

شنبه 9 دی 1402
21:27
حماس: در حال بررسی تشکیل دولت وحدت ملی هستیم
یکی از اعضای دفتر سیاسی و مسئول پرونده اسیران در جنبش حماس اعلام کرد که این جنبش چندین گفتگو را از زمان آغاز جنگ در غزه درخصوص تشکیل دولت وحدت ملی برگزار کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

زاهر جبارین، یکی از اعضای دفتر سیاسی و مسئول پرونده اسیران در جنبش حماس گفت که دیداری در بیروت در دو روز گذشته برگزار شد و جنبش جهاد اسلامی و جبهه مردمی و جبهه دموکرات در آن حضور یافتند.

وی عنوان داشت: این نشست به بررسی تشکیل نهادهای فلسطینی بر اساس یک مرجعیت ملی و پایبندی به آن پرداخت، اما در وهله نخست پس از آتش بس.

جبارین خاطرنشان کرد که نهادهای جدید که قرار است شکل بگیرد، بر اساس «شراکت فلسطینی- فلسطینی، بدون استثناء کردن هیچ گروهی» ایجاد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: ماموریت این دولت «بازسازی غزه و نظارت بر بازسازی سایر نهادهای فلسطینی از جمله سازمان آزادیبخش، شورای قانونگذاری بر مبنای ملی و مشارکت واقعی» خواهد بود.

جبارین در خصوص موضع جنبش حماس نسبت به پیشنهاد مصر برای پایان دادن به جنگ تاکید کرد که این جنبش بیش از یک پیشنهاد را بررسی می کند، اما مصر یک کشور مرکزی است و نقش تاریخی در مسئله فلسطین دارد.

وی ادامه داد: کشورهای دیگری هم هستند که با ما ارتباط برقرار می کنند و پیشنهاداتی را به ما می دهند، اما جنبش حماس در حال بررسی این است که چه چیزی به نفع ملت ما فلسطین است.

حماس روز گذشته (جمعه) اعلام کرد که تمامی راه حل ها و سناریوها برای به اصطلاح آینده نوار غزه را رد کرده و راه حل ملی فلسطین را بر اساس تشکیل دولت وحدت ملی برآمده از اجماع ملی همه جانبه فلسطین ارائه کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان و سیلاب در ایران؛ ۵۷۹ مصدوم و ۴ فوتی


سنا به تحقیق درباره قتل آمریکایی‌ها توسط صهیونیست‌ها «نه» گفت


ورود نظامیان صهیونیست به روستایی در جنوب سوریه


پزشکیان: دولت برای مدیریت شرایط ویژه آرایش جدید گرفته است


ادعای وال‌استریت: بازگشت همه بمب‌افکن‌های بی-1 آمریکا از پایگاه فرفورد


فدوی: هیچ شناور آمریکایی در خلیج فارس و دریای عمان نیست


ان‌بی‌سی: کمک‌خلبان فلای‌دبی مأمور هیچ دولت خارجی نبوده است


غزه در سه سال جنگ: ویرانی گسترده، آوارگی بی‌سابقه و پافشاری بر زندگی


درخشش «فرشتگان میناب» در ناگویا؛ روایتی از تلاش تا افتخار


حزب‌الله: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است