مقاومت اسلامی عراق مسئولیت حمله به پایگاه الشدادی آمریکا را بر عهده گرفت

دوشنبه 11 دی 1402
18:01
مقاومت اسلامی عراق مسئولیت حمله به پایگاه الشدادی آمریکا را بر عهده گرفت مقاومت اسلامی عراق با صدور بیانیه‌ای مسئولیت حمله پهپادی صبح امروز (دوشنبه) به پایگاه الشدادی آمریکا در سوریه را بر عهده گرفت‌.

العالم - سوریه

مقاومت اسلامی عراق با صدور بیانیه‌ای مسئولیت حمله پهپادی صبح امروز (دوشنبه) به پایگاه الشدادی آمریکا در سوریه را بر عهده گرفت‌.

مقاومت عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: رزمندگان ما در ادامه رویکرد خود برای مقاومت در برابر نیروهای اشغالگر آمریکایی در عراق و منطقه و در پاسخ به قتل عام رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در غزه، با استفاده از پهپاد به پایگاه الشدادی حمله کردند.

مقاومت اسلامی عراق همچنین بر تداوم هدف قرار دادن مواضع نیروهای اشغالگر آمریکا و پایگاه‌های آنها تاکید کرد.

این بیانیه پس از آن صادر شد که یک منبع سوری صبح امروز به خبرگزاری المعلومه اعلام کرد: پایگاه اشغالگران آمریکا در الشدادی در جنوب شهر الحسکه سوریه مورد حمله چند پهپاد قرار گرفت.

این منبع گفت که پایگاه الشدادی در این حمله به شکل مستقیم مورد هدف قرار گرفت.

با آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه و بمباران های بی وقفه مناطق مسکونی، آموزشی و درمانی این منطقه از سوی بمب افکن های رژیم تل آویو که تاکنون موجب شهادت بیش از ۲۲ هزار فلسطینی که اکثر آنها کودک و زن هستند، شده است، هر یک از گروه های مقاومت اسلامی منطقه وظیفه ای را در حمایت از مردم مظلوم غزه به عهده گرفته است.

در این بین گروه های عراقی با هدف قرار دادن بیش از ۱۰۰ باره پایگاه‌های آمریکایی در عراق و سوریه، به نیروهای ایالات متحده تفهیم کرده‌اند که هزینه حمایت از رژیم صهیونیستی در کشتار مردم غزه بسیار بالاست.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رئیس‌جمهور لبنان: اسرائیل به توافق چارچوب پایبند نیست


یمن یک بالگرد عربستان را سرنگون کرد


انتشار تحقیقات اولیه درباره انفجار مقر الحشد الشعبی؛ حمله خارجی در کار نیست


سردار محبی: آینده از آن ملتی است که بزرگترین تهدیددشمن را به طنز کوچه و بازار تبدیل می‌کند


آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا؛ ۱۶ هزار نفر تخلیه شدند


اعتراف رسانه صهیونیستی: ترامپ از وادار کردن ایران به تسلیم عاجز است


ارتش پاکستان از درگیری‌های مرزی با افغانستان خبر داد + فیلم


سریع : عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۳ بار یمن را بمباران کرد


نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته‌ بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد


رژیم اسرائیل جلوی ورود کالاهای تجاری به غزه را گرفت+ فیلم