عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله:

«برای ثبت در تاریخ می‌گویم؛ آمریکا مقهور اراده یمنی‌ها خواهد شد»

سه شنبه 12 دی 1402
08:20
«برای ثبت در تاریخ می‌گویم؛ آمریکا مقهور اراده یمنی‌ها خواهد شد» محمد البخیتی، عضو ارشد جنبش انصارالله یمن، در سخنانی تاکید کرد که آمریکا به زودی مغلوب اراده شکست ناپذیر اصول اخلاقی و عدالت پیشگی یمنی‌ها در میدان نبرد خواهد شد و تاریخ به آن شهادت خواهد داد.

العالم - یمن

به گزارش اسپوتنیک، «محمد البخیتی»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله، در سخنانی تاکید کرد که آمریکا در نبرد با ارتش یمن مغلوب خواهد شد، زیرا از مهم‌ترین عناصر ضروری برای پیروزی در جنگ بی‌بهره است.

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله در توییتی در شبکه ایکس نوشت: «این برای ثبت در تاریخ می‌گویم، آمریکا جنگ را خواهد باخت، زیرا مهم‌ترین عوامل پیروزی، ایمان داشتن به عدالت مسئله و هدف اخلاقی آن است و این همان چیزی است که آمریکا از آن بی‌بهره و یمن واجد آن است.»

به گفته این عضو ارشد انصارالله یمن، «با وجود اینکه، آمریکا از فاکتور توان نظامی بهره می‌برد، اما در برابر صلابت، استواری یمنی‌ها و اشتیاق آنان به شهادت رنگ می‌بازد.»

البخیتی در ادامه گفت: «تحرکات نظامی یمن مبتنی بر انگیزه‌های اخلاقی و انسانی است و مبین اراده ملت‌های عربی و اسلامی و آحاد خیرخواهان و آزادگان جهان است.»

مقام ارشد انصارالله در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس گفت: «آمریکا در دور نخست (نبرد) شکست خورد، زیرا برای حمایت از جنایات نسل کشی و محافظت از عاملان آنها اقدام کرد.»

وی درگیری میان محور مقاومت از یک سو و رژیم اسرائیل و آمریکا از سوی دیگر را یک «جنگ جهانی» توصیف کرد و گفت: «امروز جهان بی تردید شاهد جنگ عالمگیر میان خیر و شر و بین حق و باطل است.»

عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله خاطرنشان کرد: «همانطور که یمن همه دیوار هراس را که آمریکا در طول چندین دهه پایه گذاری کرده بود، درهم شکست، به زودی منبع الهام همه کشورها و مردم جهان در پایداری در برابر تجاوز مستقیم آمریکا خواهد شد.»

0% ...

آخرین اخبار

پیام رهبر انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌ شبیری زنجانی


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های موشکی ایران ..


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های نیروی دریایی ایران ..


طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است


عراقچی برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد + فیلم