آمریکا: تهدید خطوط کشتی‌رانی در دریای سرخ، چالش جهانی است

پنج‌شنبه 14 دی 1402
01:06
آمریکا: تهدید خطوط کشتی‌رانی در دریای سرخ، چالش جهانی است نماینده واشنگتن در شورای امنیت با اشاره به اقدامات یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی گفت که تهدید خطوط کشتی‌رانی در دریای سرخ، یک چالش جهانی و مستلزم واکنش جهانی است.

العالم-آمریکا

نماینده آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل در راستای حمایت از کشتار صهیونیست‌ها در غزه، به یمن هشدار داد که حملات خود علیه کشتی‌های صهیونیستی در دریای سرخ را متوقف کند.

به گزارش اسکای نیوز، وی تهدید خطوط کشتی‌رانی و آزادی آن در دریای سرخ را چالش جهانی توصیف کرد و از ایران خواست از یمنی‌ها حمایت نکند.

نماینده آمریکایی ادعا کرد که ایران با حمایت مالی از «حوثی‌ها» در حملات علیه کشتی‌ها در دریای سرخ نقش دارد.

کارشناسان معتقدند که این ادعای مقام آمریکایی و ادعاهای مشابه علیه ایران برای سرپوش گذاشتن بر جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه مطرح می‌شود.

از طرفی ارتش یمن بارها اعلام کرده که در راستای حمایت از غزه، تنها کشتی‌های صهیونیستی و یا کشتی‌هایی که عازم بنادر اراضی اشغالی هستند، هدف حمله قرار می دهد و کاری به دیگر کشتی‌ها در دریای سرخ ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه