حمله متهم به قاضی آمریکایی حین صدور حکم + فیلم

پنج‌شنبه 14 دی 1402
13:46
در تصاویری که از جلسه دادگاهی در ایالت نوادا منتشر شده، یک متهم به شکلی خشونت‌بار به سمت قاضی که پشت میز خود قرار دارد حمله می‌کند و بعد با افرادی که به کمک او آمده‌اند، درگیر می‌شود.

العالم - آمریکا

یک قاضی نوادا چهارشنبه در دادگاه مورد حمله متهمی قرار گرفت که در آستانه محکوم شدن به جرم ضرب و شتم قرار داشت.

در تصاویر منتشر شده این فرد از پشت میز دفاع روی سر قاضی می‌پرد و نزاعی شکل می‌گیرد.

به گزارش ای‌بی‌سی نیوز به نقل از مقامات دادگاه، مری کی هولتوس، قاضی منطقه‌ای شهرستان کلارک ایالت نوادا در پی این حمله، از روی صندلی خود به زمین افتاد و دچار آسیب شد اما در بیمارستان بستری نشد.

این حمله حدود ساعت ۱۱ صبح در مرکز دادگستری منطقه‌ای در شهر لاس وگاس نوادا رخ داد.

یک مامور دادگاه که به کمک قاضی آمده بود، دچار جراحت شد و برای درمان زخم و خونریزی در ناحیه پیشانی و دررفتگی کتف در بیمارستان بستری شد.

متهم دئوبرا دلون ردن ۳۰ ساله ساکن لاس وگاس که پیش‌تر هم به دلیل ضرب و شتم زندانی شده بود، بعد از این حمله با اتهامات جدید روبرو و بار دیگر بازداشت شد.

سخنگوی دادگاه مری آن پرایس در بیانیه‌ای گفت مقامات پروتکل‌های را بررسی می‌کنند تا اقدامات لازم برای محافظت از قضات، مردم و کارکنان دادگاه انجام شود.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت