حماس: حمله تروریستی بغداد در خدمت برنامه‌‌های صهیونیسم در منطقه بود

پنج‌شنبه 14 دی 1402
17:22
حماس: حمله تروریستی بغداد در خدمت برنامه‌‌های صهیونیسم در منطقه بود جنبش حماس حمله پهپادی امروز به یکی از مقرهای سازمان الحشدالشعبی در بغداد را در خدمت برنامه‌‌های صهیونیسم برای بی‌ثبات‌کردن منطقه دانست.

العالم - عراق

جنبش حماس، امروز (پنجشنبه، ۴ ژانویه) با صدور بیانیه‌ای، حمله پهپادی به یکی از مقرهای سازمان الحشدالشعبی در بغداد را که به شهادت دو تن از فرماندهان امنیتی و مجروحیت شش نفر دیگر منجر شد، محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: «ما تجاوز امروز به یکی از مقرهای امنیتی در پایتخت عراق را که به شهادت معاون فرماندهی عملیات «حزام بغداد» ابوتقوی السعیدی و یک نیروی امنیتی دیگر و مجروحیت شماری دیگر شد، محکوم می‌کنیم و آن را نقض آشکار حاکمیت و امنیت این کشور می‌دانیم».

حماس در ادامه تاکید کرد: «این اقدام در خدمت برنامه‌های صهیونیسم برای بی‌ثبات کردن منطقه است. ما عمیق ترین تسلیت خود را به کشور دوست و برادر عراق ابراز می کنیم و از خداوند متعال برای مجروحان شفای عاجل و برای این کشور حفظ امنیت و ثبات مسئلت داریم».

در حمله پهپادی امروز به مقر تیپ ۱۲ الحشد الشعبی در شهر بغداد، «الحاج ابو تقوی السعیدی» معاون فرمانده عملیات حزام بغداد و دستیارش شهید و ۶ نفر دیگر زخمی شدند.

منابع عراقی می‌گویند که خودروی شهید ابو تقوی به محض اینکه به مقر مذکور رسیده هدف قرار گرفته است. چهار موشک از پهپاد مهاجم شلیک شده که یکی از آن‌ها به خودروی شهید ابوتقوی اصابت کرده است. برخی منابع نیز شمار شهدا را تا چهار تن اعلام کرده‌اند.

پس از این حمله تروریستی، شورای امنیت ملی عراق به ریاست نخست‌وزیر محمد شیاع السودانی نشستی اضطراری برگزار کرد و سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق، ائتلاف آمریکایی موسوم به ائتلاف بین‌المللی ضد داعش را مسؤول این «اقدام تروریستی» دانست و تاکید کرد که حمله به مقرهای یک نهاد تحت رهبری فرمانده کل نیروهای مسلح، تمام تفاهمات بین بغداد و نیروهای ائتلاف بین‌المللی را تضعیف می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی