گزارش خبرنگار العالم در جنین از شب پر حادثه این اردوگاه

يکشنبه 17 دی 1402
15:02
به گزارش خبرنگار شبکه العالم، 6 جوان فلسطینی صبح امروز یکشنبه در جریان عقب نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب جنین هدف بمباران پهپادی رژیم اشغالگر قرار گرفتند.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرنگار العالم از محل ترور شهدای فلسطینی در جنوب جنین گزارش داد: 4 نفر از شهدای امروز جنین برادر بودند، به جز آنها 2 تن دیگر نیز به شهادت رسید و همچنین یک فلسطینی دیگر نیز شرایط نامناسبی دارد.

پزشک حاضر در صحنه جنایت اشغالگران در گفت و گو با شبکه العالم گفت: این جوانان هدف موشک هدایت شونده قرار گرفته و جسد یکی از این جوانان تکه تکه شده و این احتمال وجود دارد که این موشک به طور خاص این جوانان را هدف قرار داده باشد.

خبرنگار العالم افزود: رژیم اسرائیل از ساعات اولیه بامداد از اردوگاه جنین عقب نشینی کرد و درگیری هایی میان رزمندگان مقاومت از همه جناح ها و ارتش رژیم اشغالگر درگرفت.

وی خاطرنشان کرد: رزمندگان مقاومت توانستند با کمین آتشین، نیروهای اشغالگر در حال نفوذ به اردوگاه جنین را به دام بیاندازند به طوری که چندین بمب متوالی منفجر شد و به دنبال آن هدف گیری مستقیم و شدید با گلوله های آتشین رخ داد که به کشته و زخمی شدن سربازان رژیم اشغالگر منجر شد و آنان نیز در پاسخ به تلفاتی که دیده بودند با هدف قرار دادن غیرنظامیان خاندان العصاصه در صدد انتقام گیری برآمدند که 6 نفر از آنان در راه آزادی بیت المقدس به شهادت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم