مقام یمنی: هدف از عملیات دریای سرخ توقف تجاوزگری رژیم اسراییل است

دوشنبه 18 دی 1402
10:38
مقام یمنی: هدف از عملیات دریای سرخ توقف تجاوزگری رژیم اسراییل است عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن بار دیگر تاکید کرد که هدف اقدامات نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ توقف تجاوزگری رژیم اسرائیل و پایان دادن به محاصره غزه است.

العالم-یمن

محمد علی الحوثی عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس خاطرنشان کرد: آمریکایی ها یا انگلیسی ها یا هر طرف دیگری که در برابر اقدام ما علیه کشتی های اسرائيلی یا کشتی های عازم بنادر سرزمین های اشغالی فلسطین می ایستند در حقیقت تابع دستور رژیم صهیونیستی بوده و برای تداوم نسل کشی این رژیم در غزه تلاش می کنند.

وی افزود موضع این طرف ها در واقع موضع مبتنی بر تلاش برای تقویت و تحکیم جنایت و تروریسم علیه ساکنان غزه است.
گفتنی است که از حدود سه ماه پیش تاکنون نیروهای مسلح یمن در حمایت از اهالی مظلوم غزه کشتی های مرتبط با اسرائیل را در دریای سرخ با موشک و حملات پهپادی هدف قرار می دهند.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران