مقام یمنی: آمریکا و انگلیس بهای این تجاوزگری را خواهند پرداخت

جمعه 22 دی 1402
11:49
مقام یمنی: آمریکا و انگلیس بهای این تجاوزگری را خواهند پرداخت حسین العزی، معاون وزیر خارجه یمن گفت که آمریکا و انگلیس باید خود را برای پرداخت هزینه سنگین این حمله آماده کنند و مسئولیت عواقب وخیم تجاوزات علنی خود به یمن را بپذیرند.

العالم - یمن

حسین العزی با انتشار توییتی در شبکه ایکس اعلام کرد: شب گذشته صنعا و چند استان یمن هدف حملات آمریکا و انگلیس قرار گرفتند.

وی افزود: آمریکا و انگلیس باید خود را آماده پرداخت هزینه سنگینی کنند و عواقب سنگین این تجاوزگری را بپردازند.

گفتنی است صنعا و چند استان یمنی هدف حملات جنگنده های آمریکایی و انگلیسی قرار گرفته اند.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که کشور با همراهی انگلیس و با پشتیبانی استرالیا، بحرین و کانادا و هلند به چند هدف در یمن حمله کردند. وی خاطرنشان کرد که حملات در دریای سرخ نیروهای آمریکایی را در معرض خطر قرار داده است.

ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس هم گفت نیروی هوایی سلطنتی به برخی اهداف نظامی در یمن حمله کرد.

شبکه سی ان ان به نقل از یک مقام مسئول آمریکایی گفت که بلینکن در سفر به منطقه، سران برخی کشورها را در جریان حمله نظامی خود به یمن قرار داده است.

شبکه بی بی سی انگلیس هم گفت ۴ فروند هواپیمای تایفون انگلیس برای شرکت در حمله به یمن از قبرس به پرواز درآمده اند.

0% ...

آخرین اخبار

دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا