۲ تفنگدار نیروی دریایی آمریکا ناپدید شدند

شنبه 23 دی 1402
08:07
۲ تفنگدار نیروی دریایی آمریکا ناپدید شدند ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۲ تفنگدار نیروی دریایی آمریکا در آب‌های ساحلی سومالی مفقود شده‌اند.

العالم ـ آمریکا

بنابرگزارش تارنمای خبری یو اس اِن آی، شامگاه پنجشنبه ۱۱ ژانویه (۲۱ دی) ۲ تفنگدار نیروی دریایی ایالات متحده هنگام انجام عملیات در آب‌های ساحلی سومالی در دریا مفقود شدند.

در بیانیه سنتکام با اشاره به اینکه به دلیل مسائل امنیتی ـ عملیاتی و نیز به احترام خانواده‌های تفنگداران مفقود شده تا زمانی که عملیات جست وجوی آنها همچنان ادامه دارد اطلاعات دیگری در این خصوص منتشر نخواهد شد، خاطرنشان شده است که در حال حاضر عملیات جست وجو و نجات برای یافتن این ۲ تفنگدار در جریان است.

به نوشته یو اس اِن آی، به دنبال حملات نیروهای ارتش یمن به کشتی‌های تجاری اسراییلی و یا کشتی های عازم اسراییل در دریای سرخ، ایالات متحده در ۲ ماه گذشته کشتی‌های بیشتری را در دریای سرخ و خلیج عدن مستقر کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند


پنج شبکه بزرگ تلویزیونی آمریکا پوشش مشترک خبری ترامپ را متوقف می‌کنند


 فریاد فلسطین آزاد رئیس‌جمهور اندونزی در میان هزاران نفر طنین‌انداز شد+فیلم


پیشروی نیروهای مسلح یمن در تعز و لحج؛ تسلط بر ارتفاعات راهبردی مشرف بر ساحل غربی


هراس تل‌آویو از بازگشت جنگ؛ ایران؛ یمن و غزه سه جبهه نگران‌کننده برای اسرائیل + ویدئو