حکومت افغانستان: هیچ ارتباطی با گروه تروریستی جیش الظلم نداریم

جمعه 29 دی 1402
13:29
حکومت افغانستان: هیچ ارتباطی با گروه تروریستی جیش الظلم نداریم سخنگوی پلیس کابل گفت که هیچ ارتباطی میان حکومت طالبان افغانستان و گروه تروریستی جیش‌الظلم وجود ندارد.

العالم - آسیا

به گزارش خبرگزاری صدای افغان (آوا)، «خالد زدران» در واکنش به اظهارنظر برخی افراد و رسانه‌ها در این رابطه، تاکید کرد که افغانستان هیچ ارتباطی با گروه تروریستی جیش الظلم ندارد.

وی، گزارش برخی از رسانه‌های نزدیک به پاکستان درباره واگذاری امنیت ولایت مرزی با ایران به جیش‌الظلم را بی‌اساس خواند.

پیش از این، برخی رسانه‌های نزدیک به پاکستان از احتمال حضور گروه تروریستی جیش الظلم در افغانستان خبر داده بودند.

این اظهارات سخنگوی پلیس کابل در پاسخ به یادداشت «حامد میر» روزنامه‌نگار پاکستانی نیز مطرح شده که گفته بود طالبان افغانستان و جیش‌الظلم متحدان نزدیک هستند.

وی در شبکه اجتماعی ایکس(توئیتر سابق) مدعی شده بود که طالبان مسئولیت ولایت‌های نیمروز، فراه و هرات افغانستان را به جیش‌الظلم سپرده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن؛ قاهره به‌جای حمایت از تجاوز، در جایگاه میانجی ظاهر شود+ فیلم


بنا بر نتایج یک نظرسنجی: مرتس بار دیگر در جایگاه منفورترین سیاستمدار آلمان قرار گرفت


نتیجه انتخابات رژیم اشغالگر بعد از شمارش دو میلیون رای/ حزب لیکود ۲۸ و رقیب نتانیاهو ۲۱ کرسی کسب کرد


نشریه آمریکایی: جنگ با ایران 47 میلیارد دلار هزینه روی دست آمریکا گذاشت


عراقچی: امنیت منطقه باید بدون مداخله قدرت‌های فرامنطقه‌ای تأمین شود


توصیه وزارت خارجه به مقام قطری: به لوازم میانجی‌گری پایبند باشید


پاکستان از کشته و زخمی شدن ۶ نفر درپی درگیری با مرزبانان افغانستان خبر داد


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت فلسطینیان


عربستان استان‌های عمران و تعز یمن را بمباران کرد


ادعای ترامپ: جنگ علیه ایران خیلی زود پایان خواهد یافت