گزارش العالم از چهاردهمین نمایشگاه صنایع نفتی در اهواز

شنبه 30 دی 1402
21:42
نمایشگاه صنایع نفتی در اهواز با حضور 281 شرکت داخلی به رغم تحریم های اعمال شده علیه جمهوری اسلامی ایران افتتاح شد.

العالم – ایران

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم، بابک دارابی مشاور وزیر نفت ایران در گفت‌وگو با العالم خاطرنشان کرد: پس از انقلاب اسلامی به همت جوانان به تخصص‌های پیشرفته‌ای در این صنعت دست یافتیم به ‌ویژه در زمینه نصب دکل‌های حفاری در نقاط صعب العبور که شرکت‌های خارجی نمی‌ توانند در آن کار کنند.

مدیرعامل شرکت خط لوله سازی اسفراین گفت: اکنون در همه صنایع نفتی به بیش از 80 درصد خودکفایی رسیده ایم که امیدواریم این رقم افزایش یابد.

علیرضا دانشی مدیرعامل شرکت مناطق نفت خیز جنوب نیز خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب، حفاری و استخراج نفت ایران در اختیار شرکت های خارجی بود، اما بعد از انقلاب همگی توسط متخصصان ایرانی انجام می شود.

مدیرعامل شرکت حفاری و استخراج نفت عماکو هم به خبرنگار العالم گفت: بسیاری از خطوط لوله نفت را شرکت ما می سازد شرکتی که پس از پیروزی انقلاب تاسیس شده است. ما لوله های مناسب را برای استخراج نفت تامین کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت