عملیات طوفان الاقصی؛

گزارشی از تخریب منازل شهدا و بازداشت بیش از ۶ هزار فلسطینی در کرانه باختری

يکشنبه 1 بهمن 1402
17:36
همزمان با ادامه جنگ در نوار غزه، ارتش اشغالگر صهیونیستی با تشدید تهاجمات، یورش، دستگیری و تخریب منازل، به تجاوزگری خود به شهرها و روستاهای کرانه باختری ادامه می‌دهد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، در چارچوب سیاست مجازات دسته جمعی خانواده شهدا، نظامیان اشغالگر با تعداد زیادی خودروی نظامی سبک و سنگین به ورودی شمالی شهر الخلیل یورش بردند و با بستن راه ها از ورود و خروج فلسطینی ها در چندین محله این شهر جلوگیری کردند.

سپس در سحرگاه، بولدوزرهای رژیم اشغالگر اقدام به تخریب منزل شهید عبدالقادر القواسمه در منطقه دائره السیر و منزل شهید نصرالله القواسمه در منطقه بئر المحجر کردند.

قبل از تخریب، نظامیان صهیونیست ساکنان خانه‌های مجاور این دو منزل را مجبور به ترک منازل خود کردند و در این دو مکان حصار امنیتی ایجاد کردند.

پیش از این، بین نیروهای مقاومت و نظامیان اشغالگر در اردوگاه بلاطه در شرق نابلس در شمال کرانه باختری درگیری های رخ داد. در همین حال همزمان با برداشتن موانع در ورودی اردوگاه توسط یک بولدوزر نظامی، نیروی کمکی نظامی جدید به این اردوگاه اعزام شدند.

بنابر این گزارش،‌ ارتش اشغالگر دو برادر به نام‌های ایاد و جهاد العکه را با هجوم به خانه هایشان در خله العامود در نابلس دستگیر کرد و نیروها پس از دستگیری تعدادی از مردان جوان در شهر نابلس عقب نشینی کردند.

نظامیان اشغالگر همچنین سحرگاه امروز در جریان یورش به اردوگاه شعفاط در شمال قدس اشغالی، جوانی به نام جمیل زکی علی را دستگیر کردند.

کمیسیون امور اسیران سابق و باشگاه اسرای فلسطینی در بیانیه‌ای مشترک خاطرنشان کردند که نیروهای اشغالگر از شامگاه جمعه تا صبح شنبه حداقل 22 فلسطینی را در کرانه باختری بازداشت کردند.

به این ترتیب مجموع دستگیری‌ها از هفتم اکتبر گذشته (آغاز عملیات طوفان الاقصی) به بیش از ۶۱۱۵ نفر ‌رسیده است.

بر اساس این بیانیه، دستگیر شدگان افرادی هستند که در منازل خود و یا از طریق پاسگاه‌های نظامی از سوی این رژیم بازداشت و گروگان گرفته شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم