رسانه‌های عبری از آتش‌بس در غزه طی روزهای آتی خبر دادند

دوشنبه 2 بهمن 1402
21:47
رسانه‌های عبری از آتش‌بس در غزه طی روزهای آتی خبر دادند رسانه‌های اسرائیلی احتمال دادند مذاکرات مبادله اسرا بین اسرائیل و گروه‌های فلسطینی، و آتش‌بس در نوار غزه در روزهای آینده، تحت فشار آمریکا، از سر گرفته شود.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع سیاسی که هویت‌شان را فاش نکرده، گفته است که در روزهای آینده ممکن است در نتیجه فشار میانجیگران، مذاکرات برای آزادی اسرای طرفین از سرگرفته شود.

این منابع افزودند واشنگتن، تل‌آویو را برای پیشبرد توافق تبادل اسرا تحت فشار قرار داده است به این امید که چنین اقداماتی ممکن است به دستیابی به آتش‌بس و تقویت گفت‌وگو در مرحله پسا جنگ کمک کند.

اما این منابع دریافته‌اند که در زمان حاضر در مواضع جنبش حماس راه حلی مشاهده نمی‌شود. حماس خواستار آزادی همه اسرای فلسطینی، عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از غزه و آتش‌بس دائمی است؛ خواسته‌هایی که صهیونیست‌ها به هر بهانه‌ای از پذیرش آن امتناع می‌کنند.

پیشتر یکی از مقام‌های حماس در مصاحبه با شبکه "ان بی سی" تأکید کرده بود: تا زمانی که وعده توقف جنگ و خروج نظامیان اسرائیلی از غزه را دریافت نکند، هیچ کاری را پیش نخواهد برد.

این مقام حماس تصریح کرده بود: "این خواسته، هسته‌ مذاکرات است".

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان عصر امروز به مسکو می‌رود/ سخنرانی در اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز


عراقچی: امنیت انرژی جهان در گرو همکاری ایران و روسیه است


بقائی: نشست تهران می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌دهی به امنیت درون‌زای منطقه باشد


زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل