هجوم خانواده اسرای اسرائیلی به پارلمان رژیم صهیونیستی + فیلم

سه شنبه 3 بهمن 1402
13:51
خانواده اسرای اسرائیلی در تلاش برای تصویب فوری طرح مبادله اسرا به جلسه کمیسیون مالی پارلمان (کنست) رژیم صهیونیستی هجوم بردند. این در حالی است که صهیونیست ها بر سر کناره گیری نتانیاهو به اجماع رسیده اند. کما اینکه وی را به اداره جنگ بر اساس اهداف و انگیزه های شخصی سیاسی خود متهم کرده اند.

العالم - فلسطین اشغالی

تجاوزگری های مستمر رژیم صهیونیستی به غزه و تنش ها و اختلافات داخلی ناشی از سوء مدیریت جنگ و نحوه برخورد با موضوع اسرای اسرائیلی، در واقع پایان زندگی سیاسی نتانیاهو را رقم زده است.

اسرائیلی ها درباره ضرورت کناره گیری نتانیاهو از قدرت به اجماع دست یافته اند اما سئوال این است که آیا در حین جنگ این اتفاق باید رخ دهد یا بعد از آن.

خانواده های اسرائیلی در تلاش برای تصویب فوری طرح مبادله اسرا این بار به جلسه کمیسیون مالی پارلمان رژیم اشغالگر یورش بردند. آنها پلاکاردهایی با خود داشتند که روی آنها نوشته شده بود "حق ندارید اینجا بنشینید در حالی که آنها در آنجا می میرند". آنها از اعضای پارلمان خواستند برای آزادی فرزندانشان تلاش کنند.

پلیس رژیم صهیونیستی هم ادعا کرده است که معترضان را پس از آنکه موفق شدند خیابان های منتهی به ساختمان پارلمان را مسدود کنند، ار محل دور کرده است.

نتانیاهو هر از گاهی ادعا می کند که پس از کسب "مجوز مردمی"، عملیات نظامی در غزه را ادامه می دهد و اعتراض های خانواده های اسرا تا کنون نتوانسته است بر مواضع وی تأثیر بگذارد. این امر تحلیلگران سیاسی را به این باور رسانده است که وی جنگ را بر اساس اهداف و انگیزه های سیاسی شخصی خود مدیریت می کند.

یکی از وزرا در شورای جنگ، نتانیاهو را متهم به دروغگویی درباره اهداف ارتش رژیم اشغالگر در غزه کرده و وی را مسئول اصلی شکست این رژیم در 7 اکتبر کرده و خواستار برگزاری انتخابات جدید شده است، چون دیگر "اعتمادی" به سران کنونی این رژیم وجود ندارد.

گفتنی است نتانیاهو به طور علنی از فشارهای آمریکا برای «ایجاد کشور مستقل فلسطین» سرپیچی می کند و بر ادامه جنگ اصرار می ورزد و این نقطه شروع اختلافات تازه دیگری با آمریکاست؛ جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در کاخ سفید به این اختلافات اذعان کرده و گفته است که رژیم صهیونیستی، بدون تأسیس «کشور فلسطین»، نمی تواند از چالش های امنیتی عبور کند.

0% ...

آخرین اخبار

تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد