رئیس جمهور در گفتگوی تلفنی با همتای آفریقای جنوبی؛

شکایت پرتوریا علیه نسل‌کشی صهیونیست‌ها مورد تحسین همه آزادیخواهان است

جمعه 6 بهمن 1402
13:29
شکایت پرتوریا علیه نسل‌کشی صهیونیست‌ها مورد تحسین همه آزادیخواهان است رئیس جمهور با بیان اینکه شکایت آفریقای جنوبی علیه نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه مورد تجلیل و تحسین همه آزادی‌خواهان است، گفت: اراده مسئولان دو کشور بر ارتقای بیش از پیش روابط در حوزه‌های مختلف قرار دارد.

العالم - ایران

سید ابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه در گفت وگوی تلفنی با «سیریل رامافوزا» رئیس جمهور آفریقای جنوبی، با تمجید از ابتکار عمل و اقدام شجاعانه دولت آفریقای جنوبی در طرح شکایت از رژیم صهیونیستی در دیوان کیفری بین‌المللی اظهار داشت: این اقدام از سوی کشوری که سال‌ها تلخی نژادپرستی و نسل‌کشی را تجربه کرده، نه فقط در جهان اسلام، بلکه از سوی همه ملت‌های آزاده و آزادی‌خواه جهان مورد تجلیل و تحسین واقع شده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه قطعا رژیم صهیونیستی و حامیان آن به دنبال انحراف در روند رسیدگی به این پرونده هستند، تصریح کرد: انتظار جامعه بشری و همه ملت‌ها از این دادگاه اجرای عدالت و صدور رای محکومیت رژیم جنایتکار صهیونیستی است.

رئیسی با اعلام حمایت قاطع جمهوری اسلامی ایران از این اقدام شجاعانه آفریقای جنوبی افزود: این اقدام در دوره انفعال و بی‌عملی سازمان‌های بین‌المللی، نام شما آقای رامافوزا را در کنار نام نلسون ماندلا به عنوان شخصیتی ضد نژادپرستی و عدالت‌خواه در جهان تثبت خواهد کرد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اراده مسئولان دو کشور برای ارتقای بیش از پیش روابط، بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های متنوع متقابل برای گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف سیاسی اقتصادی و علم و فناوری به سطوح بالاتر تاکید کرد.

رامافوزا: ایران همواره دوستی واقعی و قابل اطمینان در زمان‌های دشوار بوده است/ فجایع دهشتناک غزه چهره واقعی کشورهای مدعی حقوق بشر را عیان کرد

«سیریل رامافوزا» رئیس جمهور آفریقای جنوبی نیز در این گفتگوی تلفنی با بیان اینکه جمهوری اسلامی همواره به عنوان دوستی واقعی و قابل اطمینان در زمان‌های دشوار در کنار ملت آفریقای جنوبی بوده است، گفت: بسیار خرسندیم که می‌بینیم کشورهای تاثیرگذار و صلح دوستی همچون جمهوری اسلامی ایران حامی مردم فلسطین بوده و خواهان استیفای حقوق آنها هستند.

رامافوزا در ادامه مخالفت برخی کشورهای حامی رژیم صهیونیستی را در اراده کشورش برای مبارزه با نسل‌کشی و جنایتگری رژیم صهیونیستی بی‌تاثیر دانست و افزود: این کشورها همواره در مناسبات جهانی رویکردی ریاکارانه و مزورانه داشته‌اند، اما در فجایع دهشتناک غزه چهره واقعی شان عیان شده و ملت‌های دنیا دریافته‌اند که آنها هیچ اهمیتی برای جان انسان‌ها قائل نیستند.

رئیس جمهور آفریقای جنوبی همچنین با بیان اینکه دولت و ملت این کشور برای جمهوری اسلامی ایران احترام بسیار زیادی قائل است، تاریخچه روابط دو کشور را سرشار از مناسبات و تعاملات خوب توصیف و بر علاقمندی آفریقای جنوبی برای ارتقای همه جانبه سطح روابط فیمابین تاکید کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور