مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: شرایط غزه جهنمی است

جمعه 6 بهمن 1402
14:07
مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: شرایط غزه جهنمی است مدیر کل سازمان جهانی بهداشت با بیان اینکه شرایط در غزه، جهنمی است، برقراری آتش‌بس و ارائه راه حل عملی برای پایان یافتن درگیری ها در سرزمین‌های اشغالی را خواستار شد.

العالم - فلسطین اشغالی

تدروس آدهانوم گبریسوس در جلسه هیئت اجرایی سازمان جهانی بهداشت در ژنو گفت: «من به دلیل تجربه‌های شخصی خودم معتقدم که جنگ راه‌حل نیست بلکه تنها نفرت بیشتر، رنج بیشتر و ویرانی بیشتر را به دنبال دارد.»

وی افزود: «با توجه به شرایط اورژانسی بهداشت در غزه، بیایید گزینه صلح را انتخاب کنیم و این موضوع را از طریق گفتگوی سیاسی حل نماییم.»

مدیر کل سازمان جهانی بهداشت با اشاره به مطرح شدن راه‌ حل «تشکیل دو کشور» از سوی برخی اعضا، ابراز امیدواری کرد که این جنگ پایان یابد و اوضاع به سوی راه‌ حل اساسی پیش برود.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود