حمدان: ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی تمرد از حکم دادگاه بین الملل است

دوشنبه 9 بهمن 1402
21:52
حمدان: ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی تمرد از حکم دادگاه بین الملل است  اسامه حمدان از رهبران جنبش حماس گفت: دولت بایدن ائتلافی از کشورهایی را اداره می کند که همسو با سیاست های دشمن صهیونیستی هستند.

العالم-فلسطین

حمدان در کنفرانسی خبری گفت: اقدام آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا)در جداسازی کارمندان بر اساس ادعاهای برخی از کشورها را محکوم می کنیم.

حمدان تاکید کرد که مدیر آنروا به جای محکوم کردن مقاومت فلسطین ابتدا می بایست حمله رژیم صهیونیستی به مراکز این سازمان را محکوم می کرد.

وی خاطرنشان کرد که اعلامیه 9 کشور درباره توقف تامین مالی آنروا در ادامه روند خفه کردن مردم فلسطین است.

این رهبر حماس گفت:جامعه بین المللی می بایست رژیم صهیونیستی را وادار به اجرای حکم دادگاه بین المللی لاهه کند.

وی افزود:ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی تمرد بر حکم دادگاه بین المللی است.

اسامه حمدان تاکید کرد: کشتارها و جنایات دشمن اشغالگر صهیونیستی برای همیشه لکه ننگی بر پیشانی تمامی حامیان این رژیم خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ


آغاز به کار چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت در تهران


۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند


رزمایش نیرو‌های مرزبانی کشور‌های مستقل همسود


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری


یورش نیروهای صهیونیستی به جنوب سوریه


تسریع در خروج نیروهای خارجی از عراق


انفجار در اربیل اقلیم کردستان عراق