صدور اعلان قرمز برای متهمان پرونده منافقین

سه شنبه 10 بهمن 1402
16:55
صدور اعلان قرمز برای متهمان پرونده منافقین سخنگوی قوه قضائیه از صدور اعلان قرمز برای گروهک تروریستی منافقین از سوی پلیس اینترپل خبرداد.

العالم - ایران

به گزارش قوه قضائیه، روند برگزاری جلسات دادگاه رسیدگی به اتهام‌های ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به‌عنوان یک شخصیت حقوقی در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی ادامه دارد.

این گروهک تروریستی طی چهار دهه گذشته دست به جنایت‌های متعددی علیه مردم ایران زده و هزاران نفر از شهروندان ایرانی را به شهادت رسانده است.

در این رابطه مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضاییه ضمن اشاره به اینکه برگزاری دادگاه رسیدگی به پرونده منافقین، مطالبه چندین ساله مردم ایران است، گفت: همان‌طور که در کیفرخواست قرائت‎شده از سوی نماینده دادستان مطرح شد، برای منافقین از سوی پلیس اینترپل اعلان قرمز صادر شده است.

ستایشی با بیان این‎که این‌ افراد براساس اعلان قرمز تحت تعقیب بین‌المللی هستند، اظهار کرد: هرجا اقتضا و شرایط دستگیری اعضای گروهک تروریستی منافقین و دلالت‎شان فراهم شود، دستگیر شده و به کشور بازگردانده خواهند شد.

سخنگوی قوه قضاییه در بخشی دیگر تاکید کرد: دستگاه قضا بدون مسامحه و با جدیت از همه ابزار‌های قانونی و حقوقی برای استیفای حقوق ملت ایران استفاده می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد