نخستین واکنش پنتاگون به بیانیه حزب الله عراق درباره تعلیق عملیات ضد نیروهای آمریکایی

چهارشنبه 11 بهمن 1402
09:30
نخستین واکنش پنتاگون به بیانیه حزب الله عراق درباره تعلیق عملیات ضد نیروهای آمریکایی

وزارت دفاع آمریکا «پنتاگون» به بیانیه گردانهای حزب الله عراق درباره تعلیق عملیات این گردانها علیه نیروهای آمریکایی در منطقه واکنش نشان داد.

العالم - عراق

پت رایدر سخنگوی پنتاگون گفت: ما این گزارش ها و بیانیه ها را دیده ایم و من در حال حاضر پاسخ مشخصی در خصوص آن ندارم، مضاف بر اینکه ما به رفتارها توجه داریم نه به گفته ها.

وی افزود: من درباره اینکه عملیات نظامی احتمالی آینده به چه صورتی خواهد بود، وارد جزئیات نمی شوم . من، هم از رییس جمهور و هم از شخص اوستن وزیر دفاع شنیدم که گفتند در زمان و روشی که انتخاب می کنیم، پاسخ خواهیم داد.

سخنگوی پنتاگون همچنین گفت: افزایش تنش در منطقه سودی ندارد و همه تدابیر لازم برای دفاع از منافع و نیروهایمان را مد نظر داریم.

این اظهارات مقامات پنتاگون در حالی مطرح می شود که در حمله پهپادی بامداد یکشنبه به یک پایگاه آمریکایی در مرز اردن و سوریه، دست کم ۳ نظامی آمریکایی کشته و ۴۰ نظامی دیگر زخمی شدند.

مقاومت اسلامی عراق مسوولیت حمله به پایگاه آمریکا را پذیرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب