نخستین واکنش پنتاگون به بیانیه حزب الله عراق درباره تعلیق عملیات ضد نیروهای آمریکایی

چهارشنبه 11 بهمن 1402
09:30
نخستین واکنش پنتاگون به بیانیه حزب الله عراق درباره تعلیق عملیات ضد نیروهای آمریکایی

وزارت دفاع آمریکا «پنتاگون» به بیانیه گردانهای حزب الله عراق درباره تعلیق عملیات این گردانها علیه نیروهای آمریکایی در منطقه واکنش نشان داد.

العالم - عراق

پت رایدر سخنگوی پنتاگون گفت: ما این گزارش ها و بیانیه ها را دیده ایم و من در حال حاضر پاسخ مشخصی در خصوص آن ندارم، مضاف بر اینکه ما به رفتارها توجه داریم نه به گفته ها.

وی افزود: من درباره اینکه عملیات نظامی احتمالی آینده به چه صورتی خواهد بود، وارد جزئیات نمی شوم . من، هم از رییس جمهور و هم از شخص اوستن وزیر دفاع شنیدم که گفتند در زمان و روشی که انتخاب می کنیم، پاسخ خواهیم داد.

سخنگوی پنتاگون همچنین گفت: افزایش تنش در منطقه سودی ندارد و همه تدابیر لازم برای دفاع از منافع و نیروهایمان را مد نظر داریم.

این اظهارات مقامات پنتاگون در حالی مطرح می شود که در حمله پهپادی بامداد یکشنبه به یک پایگاه آمریکایی در مرز اردن و سوریه، دست کم ۳ نظامی آمریکایی کشته و ۴۰ نظامی دیگر زخمی شدند.

مقاومت اسلامی عراق مسوولیت حمله به پایگاه آمریکا را پذیرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: امنیت انرژی جهان در گرو همکاری ایران و روسیه است


بقائی: نشست تهران می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌دهی به امنیت درون‌زای منطقه باشد


زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل


سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین