اذعان رژیم اسرائیل به توان موشکی حزب الله و خسارات وارده به «المطله»

پنج‌شنبه 3 اسفند 1402
09:17
اذعان رژیم اسرائیل به توان موشکی حزب الله و خسارات وارده به «المطله» مقاومت اسلامی لبنان روز به روز بر دامنه حملات خود به فلسطین اشغالی می‌افزاید و ضربات مهلکی به آنها وارد می‌کند به‌طوریکه رسانه های رژیم صهیونیستی به این امر اذعان دارند.

العالم - لبنان

به گزارش النشره، رسانه‌های رژیم صهیونیستی به خسارات ناشی از حملات سنگین موشکی حزب الله به اراضی اشغالی اشاره کردند.

رسانه صهیونیستی «معاریو» اعلام کرد که موشک ضدزره حزب الله به یک کارخانه در «المطله» در مرز با لبنان اصابت کرده و خسارات سنگینی به بار آورده است.

این رسانه صهیونیست همچنین اذعان کرد که بر اثر حملات حزب الله به این شهرک، شبکه گاز، آب و برق و برخی تجهیزات شهری به شدت آسیب دیده است.

این درحالی است که بامداد امروز نیز حزب الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که در راستای حمایت از ملت فلسطین در نوار غزه و مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها، مبارزان مقاومت اسلامی پایگاه نظامی «حدب یارین» متعلق به رژیم صهیونیستی را با ۲ فروند موشک برکان هدف قرار دادند.

بر اساس اعلام حزب الله، این موشک‌ها به طور مستقیم به اهداف خود اصابت کردند.

حزب‌الله لبنان در چندماه گذشته و در پی جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در نوار غزه و به خاک و خون کشیده شدن شمار زیادی از فلسطینی‌ها در این منطقه، مواضع نظامی این رژیم را در شمال سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داده است؛ موضوعی که سبب هراس صهیونیست‌های شهرک نشین در این مناطق شده است.

تاکنون ده‌ها هزار صهیونیست از ترس حملات مقاومت از شهرک‌های نزدیک مرزهای لبنان خارج شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان