درخشش بانوی نخبه ایرانی در مالزی

شنبه 5 اسفند 1402
17:07
درخشش بانوی نخبه ایرانی در مالزی دکتر مریم تاج آبادی متخصص بیو تکنولوژی از جمهوری اسلامی ایران «جایزه رانیا ۲۰۲۴» کنگره جهان اسلام در مالزی را بدست آورد.

العالم - ایران

سفارت جمهوری اسلامی ایران در کوالالامپور، مراسم اهدای جایزه رانیا ۲۰۲۴ روز جمعه ۴ اسفند ۱۴۰۲ در این شهر با حضور همسر نخست وزیر مالزی، وزیر امور زنان، خانواده و امور اجتماعی مالزی، معاونین وزارت فرهنگ و گردشگری مالزی، دیپلمات‌های خارجی مقیم مالزی و چندین میهمان از کشورهای اسلامی برگزار شد.

در این مراسم به ۱۴ نفر از بانوان برگزیده جهان اسلام جایزه رانیا توسط همسر نخست وزیر مالزی اهدا شد.


خانم وان عزیزه، همسر نخست وزیر مالزی در سخنرانی خود ضمن تبریک به برندگان جایزه، بر نقش کلیدی زنان در تقویت بنیان و اقتصاد خانواده تاکید کرد و برخی از برنامه های دولت کشورش برای کار آفرینی بیشتر زنان در مالزی را برشمرد.

وی گفت: برگزاری این کنگره پیام روشنی در باره وضعیت حقیقی زنان در جهان اسلام را برای جهانیان ارسال می‌کند.
علاوه بر دکتر تاج آبادی، ۱۳ بانوی دیگر از کشورهای نیجریه، سنگال، بحرین، امارات متحده عربی، سنگاپور و مالزی ( هشت نفر) این جایزه را دریافت کردند.

تمام برندگان در کشورهای خود جزو فعالین اقتصادی موفق و کارآفرین هستند.

به گزارش ایرنا، این کنگره سالانه برگزار می شود. اجلاس قبلی در سال ۲۰۱۹ برگزار شده بود.

دکتر مریم تاج آبادی استاد دانشگاه، مدیر شرکت « تک ژن» و معاون کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران می باشند.

0% ...

آخرین اخبار

در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا