دیده بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه:

شکنجه و بدرفتاری با زنان اسیر از غزه در زندان های رژیم صهیونیستی

دوشنبه 7 اسفند 1402
18:26
شکنجه و بدرفتاری با زنان اسیر از غزه در زندان های رژیم صهیونیستی دیده بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه گزارش داد : زنان اسیر فلسطینی اهل غزه با انواع خشونت جنسی، شکنجه، بدرفتاری، بازرسی عریان و تهدید به تجاوز در زندان های اسرائیل مواجهند.  

العالمفلسطین اشغالی

بر اساس این گزارش، بازرسی عریان زنان اسیر فلسطینی توسط سربازان مرد انجام می شود و به آنان دشنام داده شده و اسیران در سرما در قفس نگهداری می شوند، از غذا، دارو و درمان محروم بوده و وسایل شخصی شان مورد غارت می گیرد.

همزمان خالده جرار اسیر 61 ساله فلسطینی در داخل زندان صهیونیستی رامون که نماینده مجلس قانونگذاری فلسطین نیز بوده است، گفت که اوضاع زندان های صهیونیستی برای زنان اسیر فلسطینی بسیار بد بوده و نوعی مجازات انتقام جویانه علیه آنان اعمال می شود.

وی افزود که درمانگاه برای هر نوع بیماری اسرای زن فلسیطنی فقط آب درمانی را تجویز می کند، آنان از هر نوع ملاقات منع شده و اجازه خرید از فروشگاه زندان را ندارند و غذای آن ها نیز بسیار بد است که باعث یبوست و درد معده در میان آنان شده و بسیاری از آنان نیز در انفرادی نگهداری می شوند.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار قوی در یک مسجد در پاکستان؛ اعلام وضعیت اضطراری و احتمال تلفات


گزارش العالم از بیست و ششمین کنفرانس بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز


برگزاری یکی از بزرگ‌ترین رزمایش‌ها و تجمعات مردمی ایران در تهران + ویدئو


رییس جمهور در همایش جان‌فدایان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


"دروغ قرن"؛ چگونه مکه مکرمه به ابزاری در نبرد بر سر جهت‌گیری منطقه تبدیل می‌شود؟


آمریکا رسماً از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد


حجت الاسلام طائب: پویش «جان‌فدا» بزرگ‌ترین پویش مردمی در تاریخ جنگ‌های دنیاست


گزارش خبرنگار العالم از رزمایش جان‌فدا


رئیس جمهور کره جنوبی هرگونه مشارکت نظامی در جنگ با ایران را رد کرد


آغاز رزمایش بزرگ «جانفدایان ایران»