دیدار امیرعبداللهیان با دبیر کل سازمان ملل

دوشنبه 7 اسفند 1402
20:39
دیدار امیرعبداللهیان با دبیر کل سازمان ملل امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه نشست های بین‌المللی ژنو، با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد دیدار و‌ گفتگو کرد.

العالم - ایران

وزیر امور خارجه از تلاش‌های دبیر کل سازمان ملل در موضوعات مهم جهانی از جمله مسئله فلسطین و بحران جاری غزه تشکر کرد.

وی با اشاره به دیدار اخیر خود با رهبران مقاومت فلسطین در بیروت و دوحه گفت، وضعیت مقاومت از نظر توانایی نظامی‌ برای ادامه مقاومت علیه جنگ طلبی رژیم صهیونیستی بسیار خوبست، اما رژیم اسرائیل مشغول جنایت علیه شهروندان فلسطینی است و وضع انسانی در باریکه غزه بویژه شمال آن بسیار فاجعه بار است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به حمایت گروه‌های فلسطینی از یک‌ آتش‌بس پایدار، گفت متاسفانه رژیم اسرائیل با حمایت آمریکا به تداوم جنگ اصرار دارد که البته این رویکرد هیچ نتیجه ای برای آنان نخواهد داشت.

امیرعبداللهیان بحران انسانی در غزه بویژه شمال آن را بسیار نگران کننده دانست و گفت، صهیونیستها هزاران نفر را با بمب کشته اند و می خواهند جمعیت باقیمانده را با گرسنگی از بین ببرند. وی با قدردانی از تلاش های سازمان ملل و دبیرکل آن در ارسال کمک های انسان‌دوستانه برای شهروندان فلسطینی گفت، حجم فاجعه بسیار بیشتر از کمک های سازمان ملل است، مضافا آنکه آمریکا همچنان مایل به‌ پایان جنگ نیست و در دریای سرخ و یمن نیز بدنبال تشدید بحران هستند.

امیرعبداللهیان با اشاره به تلاش‌های ایران و سازمان ملل برای پایان دادن به بحران یمن، گفت اقدامات نظامی آمریکا علیه یمن می‌تواند نتایج تلاش‌های مشترک ما و سازمان ملل را با خطر مواجه کند. وی تاکید کرد ایران از تلاش‌های دبیرکل سازمان ملل برای پایان دادن به جنگ علیه غزه و پایان نسل‌کُشی فلسطینیان حمایت می‌کند و سازمان ملل همچنان می‌تواند برای امنیت پایدار منطقه روی کمکهای ایران حساب کند.

گوترش نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار ، نسبت به بحران انسانی در غزه اظهار نگرانی کرد و مخالفت قاطع خود را با تنبیه جمعی فلسطینیان اظهار داشت و گفت :‌شرایط بسیار پیچیده و نگران کننده است و لازمست هر چه سریعتر به این شرایط تأسف‌بار خاتمه داده شود.

گوترش وضعیت منطقه را انفجارآمیز دانست و گفت لازمست از هرگونه اقدامی‌که باعث تشدید و گسترش بحران در منطقه‌ شود، پرهیز گردد.

وی تاکید کرد : برغم سختی شرایط و پیچیدگی بحران، ما به تلاشهای خود برای کنترل و مدیریت بحران ادامه خواهیم داد.

گوترش از تلاش‌های دیپلماتیک ایران برای کمک به راهکار سیاسی برای توقف بحران در فلسطین و کاهش بحران در منطقه تشکر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند