بارش شدید باران در بلوچستان پاکستان؛ بندر گوادر زیر آب رفت

چهارشنبه 9 اسفند 1402
08:03
بارش شدید باران در بلوچستان پاکستان؛ بندر گوادر زیر آب رفت  بارندگی‌های شدید در بلوچستان پاکستان باعث جاری شدن سیل در برخی مناطق شهری و روستایی این ایالت شده و گزارش‌ها حکایت از وضعیت اضطراری در «بندر گوادر» پس از زیر آب رفتن این شهر دارد.

العالم - آسیا

به گزارش شبکه‌های خبری پاکستان، تداوم بارندگی‌های شدید در مناطق مختلف ایالت بلوچستان که از روز گذشته (سه‌شنبه) آغاز شده، زندگی مردم را فلج کرده است.

شبکه خبری جیو نیوز پاکستان، گزارش داد: بر اثر بارش شدید باران در شهر بندری گوادر، بخش زیادی از راه‌های ارتباطی، واحدهای مسکونی، مزارع، باغات و قسمت‌های مختلف این شهر زیر آب رفته است.

باران‌های شدید منجر به طغیان رودخانه‌ها و بالاآمدن آب در کانال‌های آبرسانی و شبکه فاضلاب شده و تعدادی زیادی از منازل مسکونی و مغازه‌های مردم در بندر گوادر و دیگر مناطق مختلف ایالت بلوچستان نیز زیر آب رفته است.

سناتور کِهده بابر نماینده بلوچستان در مجلس سنای پاکستان وضعیت گوادر پس از بارندگی‌های فعلی را فاجعه بار دانست و خواستار گام‌های فوری دولت و دستگاه‌های انتظامی برای نجات مردم شد.

تابستان سال گذشته سیل ویرانگر در پاکستان بیش از یک هزار و ۷۰۰ کشته برجای گذاشت و حدود ۳۰ میلیارد دلار خسارت وارد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

"دروغ قرن"؛ چگونه مکه مکرمه به ابزاری در نبرد بر سر جهت‌گیری منطقه تبدیل می‌شود؟


آمریکا رسماً از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد


حجت الاسلام طائب: پویش «جان‌فدا» بزرگ‌ترین پویش مردمی در تاریخ جنگ‌های دنیاست


گزارش خبرنگار العالم از رزمایش جان‌فدا


رئیس جمهور کره جنوبی هرگونه مشارکت نظامی در جنگ با ایران را رد کرد


آغاز رزمایش بزرگ «جانفدایان ایران»


سقوط یک جنگنده اف ۱۶ در میشیگان


صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"