وزیر خارجه تشکیلات خودگردان:

نتانیاهو قصد ادامه قتل‌عام روزانه فلسطینیان را دارد

چهارشنبه 9 اسفند 1402
21:36
نتانیاهو قصد ادامه قتل‌عام روزانه فلسطینیان را دارد
ریاض المالکی گفت بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستار طولانی شدن جنگ است و قصد دارد به کشتار روزانه فلسطینیان ادامه دهد.

العالم - فلسطین اشغالی

«ریاض المالکی» وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین در حاشیه پنجاه و پنجمین کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل در ژنو عنوان کرد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد همچنان به کشتار فلسطینی‌ها ادامه دهد.

به گزارش آناتولی، المالکی با اشاره به ادامه حملات سنگین رژیم صهیونیستی در باریکه غزه و قتل عام روزانه ده‌ها فلسطینی افزود: «نتانیاهو مخالف آتش بس و خواستار طولانی شدن جنگ است».

وی ادامه داد: «نتانیاهو مخالف آتش بس است و می‌خواهد به کشتار فلسطینی‌ها، زنان و کودکان، بمباران بیمارستان‌ها، مدارس و پناهگاه‌ها ادامه دهد».

ریاض المالکی ادامه داد: «هدف اصلی نتانیاهو از جنگ تبدیل غزه به منطقه‌ای خالی از جمعیت است و به همین دلیل است که روند مهاجرت اجباری فلسطینی‌ها از شمال غزه به مرکز و سپس به جنوب باریکه را آغاز کرده است».

وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین پیشتر هم خواستار تمدید آتش‌بس و تبدیل آن به آتش‌بس دائمی شده بود و گفته بود راه‌حل دیگری جز پایان دادن به جنگ در غزه و تمدید آتش‌بس وجود ندارد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

تجلیل رئیس‌جمهور از درخشش کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا


تصاویر اختصاصی العالم از فرود هواپیمایی ایران در فرودگاه نجف اشرف


قدردانی رئیس‌جمهور از پهلوانان مدال‌آور در عرصه های بین المللی


تعز؛ میعادگاه شکست و فرار فرماندهان سعودی


غریب‌آبادی روند تبادل پیام میان ایران و آمریکا را تشریح کرد


پیام تبریک فرمانده کل سپاه به مناسبت افتخارآفرینی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک


یحیی سریع: درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است


سخنگوی سپاه: جنگ آمریکا با ایران است یا با مردم آمریکا؟


ناکامی عملیات پیشروی نیروهای وابسته به عربستان در استان جوف


دولت، گزینه‌های وزارت دفاع و اطلاعات را تا پایان مهرماه معرفی می‌کند