ژاپن 12 فرد و 36 نهاد روسی دیگر را به لیست تحریم‌ها اضافه کرد

جمعه 11 اسفند 1402
11:55
ژاپن 12 فرد و 36 نهاد روسی دیگر را به لیست تحریم‌ها اضافه کرد دولت ژاپن 12 فرد و 36 نهاد روسی دیگر را به لیست تحریمهای خود علیه مسکو در ارتباط با جنگ اوکراین اضافه کرد.

العالم - آسیا

کابینه وزرای ژاپن روز جمعه در بیانیه ای از گسترش لیست تحریمهای این کشور علیه روسیه در ارتباط با جنگ اوکراین خبر داد و اهلام کرد که 12 فرد و 36 نهاد روسی را به لیست تحریمها اضافه کرده است. لیست تحریمهای جدید ژاپن علیه مسکو شامل کمیسیونر حقوق کودکان منطقه کالوگا «ایریا آگیِیوا»، کمیسیونر حقوق کودک در منطقه روستوف «ارینا چرکاسووا»، کمیسیونر حقوق بشر منطقه چچن «منصور سلطایف»، وزیر امور داخلی جمهوری خودمختار چچن «زمید چالایف» از جمله افراد تحریم شده هستند. در میان شرکتها و موسسات تحریم شده نیز نام شرکت تسلیحاتی کلاشینکف، آلماز آنتی، اورال واگن زاود، جی تی ال کی، اتم فلات و برخی نهادهای دیگر وجود دارند.

روز یکشنبه رسانه‌های ژاپنی بدون ارائه جزییات اعلام کردند که هم‌زمان با آغاز سومین سال درگیری بین اوکراین و روسیه، دولت این کشور قصد دارد تحریم‌های جدیدی علیه دولت روسیه اعمال کند.شبکه ان‌اچ‌کی به نقل از فومیو کیشیدا، نخست‌وزیر ژاپن اعلام کرد نبردهای طولانی اوکراین را در وضعیت «سختی» قرار داده است و اکنون نشان دادن همبستگی با کی‌یف حیاتی است.ژاپن از جمله کشورهای متحد آمریکاست که به پیروی از واشنگتن از آغاز جنگ اوکراین تحریمهایی را علیه مسکو اعمال کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد