سنتکام از حمله نیروهای یمنی با موشک بالستیک ضد کشتی خبر داد

سه شنبه 15 اسفند 1402
08:40
سنتکام از حمله نیروهای یمنی با موشک بالستیک ضد کشتی خبر داد سنتکام از دو حمله نیروهای یمنی با موشک بالستیک ضد کشتی در خلیح عدن خبر داد.

العالم ـ آمریکا
ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) روز سه شنبه با انتشار مطلبی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت که نیروهای انصارالله یمن دو فروند موشک بالستیک ضد کشتی را به سمت کشتی ها در خلیج عدن شلیک کردند.
در همین زمینه رویترز نیز به نقل از سنتکام گزارش داده که این نیرو دو فروند موشک شلیک شده را که تهدیدی برای کشتی های تجاری در منطقه محسوب می شدند، هدف قرار داده است.

شکبه الجزیره هم امروز (سه شنبه) گزارش داده که انصارالله دو فروند موشک بالستیک ضد کشتی را به سوی اهدافی در خلیج عدن شلیک کرده است.
انتشار این خبرها در حالی است که سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن، دیشب (دوشنبه) اعلام کرد که نیروی دریایی این کشور، کشتی اسرائیلی « MSC SKy » را با چند موشک در دریای عرب هدف قرار داده است.

وی خاطرنشان کرد که حملات نیروی دریایی یمن به کشتی اسرائیلی بسیار دقیق بود و مستقیم به هدف اصابت کرده است.

سرتیپ یحیی سریع همچنین افزود: کشتی‌های جنگی آمریکایی در دریای سرخ را نیز هدف حملات موشکی و پهپادی قرار دادیم.
انصارالله یمن اعلام کرده است که در حمایت از مردم غزه، حملات به کشتی های اسراییلی و یا کشتی های عازم اسراییل را تا زمان توقف جنگ غزه و رفع محاصره فلسطینیان و اجازه ارسال کمک های انسانی به باریکه غزه ادامه خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است


ابتکارات دیپلماتیک برای کاهش تنش در منطقه؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و بایراموف


گروسی بار دیگر درخواست بازدید از تأسیسات آسیب‌دیده ایران را تکرار کرد