هشدار منابع صهیونیست درمورد احتمال ناتوان شدن ارتش در باریکه غزه

چهارشنبه 16 اسفند 1402
09:50
هشدار منابع صهیونیست درمورد احتمال ناتوان شدن ارتش در باریکه غزه منابع نظامی در تل‌آویو نسبت به "ناتوانی" ارتش اشغالگر برای مانور سریع و فشرده در باریکه غزه و نیز قرار گرفتن سربازان این رژیم در معرض حملات غافلگیرانه یا تله های انفجاری هشدار دادند.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، وب‌سایت عبری "والا" نوشت: منابع نظامی در تل‌آویو متذکر شدند: نهاد امنیتی درباره وضعیتی هشدار می‌دهد که در آن، ارتش اسرائیل نمی‌تواند دست به مانورهای سریع و فشرده بزند یا به ماموریت‌های عملیاتی مانند موقعیت‌یابی منازل(نیروهای مبارز گروه‌های فلسطینی)، سیستم‌های زیرزمینی و پاکسازی و انهدام آنها اقدام کند و در نتیجه این وضعیت، نیروهای فلسطینی می‌توانند به نیروهای ارتش اسرائیل نزدیک شوند و به سمت آنها تیراندازی یا مواد منفجره پرتاب کنند.

منابع نظامی اسرائیلی با انتقاد از عدم اتخاذ تصمیمات قاطع گفتند: در حال حاضر، ارتش اسرائیل وقت خود را در باریکه غزه تلف می‌کند، و "اختلافات" میان فرماندهان ارتش، اعضای کابینه جنگ و اعضای ستاد کل ارتش درباره یورش به شهر رفح حاکم شده است.

یک افسر ارتش در فرماندهی جنوبی ارتش اسرائیل گفت:‌ ما نمی‌خواهیم مانور را تا رفح یا اردوگاه‌های مرکزی به گونه‌ای گسترش بدهیم که همزمان با توافق برای تبادل اسرا باشد و به توقف حمله و عملیات سرنوشت‌ساز برای شکست حماس منتهی شود.

این منبع افزود:‌ روزهای آینده پرتنش خواهد بود. از مقامات ارشد سیاسی و نظامی خواسته می‌شود تا تحولات مربوط به مذاکرات(برای توافق آتش‌بس) و تصمیم‌گیری‌ها درباره مسائل کلان را بررسی کنند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

شهادت ۸ فلسطینی در حملات هوایی رژیم اسرائیل به غزه


طوفان ایسایاس دو کشته برجای گذاشت


هشدار چین به آمریکا و متحدانش درباره اقدامات تجاری ضدپکن


مخالفت «برغوثی» با فرمان «محمود عباس» برای تعویق انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین


چین به ژاپن هشدار دوباره داد


«مرد ابدی» به چاپ ششم رسید


انتقاد بقائی از سکوت اروپا در قبال تحریم دیوان لاهه


شهادت، مولفه قدرت و نماد پایداری ماست


لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم