سوئد امروز رسما عضو ناتو می‌شود

پنج‌شنبه 17 اسفند 1402
19:15
سوئد امروز رسما عضو ناتو می‌شود رئیس جمهور سوئد امروز در سفر به آمریکا و تحویل اسناد تصویب پیوستن کشورش به ناتو رسما عضو پیمان آتلانتیک شمالی می‌‌شود.

العالم - اروپا

پس از دوسال مذاکرات پیچیده سوئد امروز پنجشنبه هفتم مارس، سی و دومین عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) می‌شود.

به گزارش یورونیوز، "اولف کریسترسون"، نخست‌وزیر سوئد به ایالات متحده سفر می‌کند و اسناد تصویب پیوستن کشورش به ناتو را به آنتونی‌ بلینکن، وزیر خارجه آمریکا تحویل می‌دهد.

او همچنین قرار است سپس در سخنرانی سالانه جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در کنگره شرکت کند.

پرچم آبی و زرد سوئد قرار است روز دوشنبه در مقابل مقر ناتو در بروکسل، پایتخت بلژیک افراشته شود.

روسیه هفته گذشته هشدار داد که در تناسب با میزان مشارکت سوئد در ناتو، در واکنش به این عضویت «اقدامات متقابل» اتخاذ می‌کند.

با پیوستن سوئد به ناتو، اکنون تمام کشورهای حاشیه دریای بالتیک به غیر از روسیه عضو این پیمان نظامی‌ هستند.

اگرچه سوئد در نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد حضور دارد، اما از زمان درگیری با نروژ در سال 1814 در هیچ جنگی شرکت نکرده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه