تاکید بر پایان جنگ غزه در نشست راهبردی ترکیه و آمریکا

شنبه 19 اسفند 1402
21:51
تاکید بر پایان جنگ غزه در نشست راهبردی ترکیه و آمریکا
وزرای خارجی آمریکا و ترکیه امروز (شنبه) طی یک نشست راهبردی در واشنگتن بر لزوم دستیابی به سازوکاری برای پایان جنگ غزه تاکید کردند.

العالم - ترکیه

به گزارش آناتولی، وزارت خارجه ترکیه روز شنبه پس از هفتمین نشست مکانیسم راهبردی آمریکا و ترکیه در واشنگتن طی بیانیه‌ای اظهار داشت که این ۲ کشور درباره اهمیت پایان یابی جنگ غزه، گفت وگو کرده و آن را مهم دانسته اند.

این وزارتخانه در بیانیه ای که پس از دیدار «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه و «آنتونی بلینکن» همتای آمریکایی‌ وی منتشر شد، آورد: ترکیه و آمریکا در بیانیه مشترک بر اهمیت دستیابی به راه حلی برای پایان دادن به درگیری در غزه و غلبه بر بحران انسانی فوری تاکید کردند.

همچنین در این بیانیه آمد که دیپلمات‌های ۲ کشور، رایزنی‌هایی برای توسعه همکاری‌ها در حوزه مبارزه با تروریسم آغاز کردند.

به گزارش ایرنا، ترکیه و آمریکا اعلام کردند که تمام فرصت‌های محتمل برای افزایش همکاری‌ها در صنایع نظامی را بررسی کردند.

به گفته وزارت خارجه ترکیه، در این نشست نسبت به اهمیت توسعه مجامع دوجانبه برای بهبود و تعمیق همکاری‌های اقتصادی فی مابین تاکید شد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: اروپا و اعضای ناتو باید در قبال تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران پاسخگو باشند


نظام سعودی هرگز به هدف قیمومیت بر یمن نخواهد رسید


دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی


تحلیل روز| پزشکیان و پیام اقتدار ایران از تریبون سازمان ملل در نیویورک


عراقچی: ایران به تقویت همکاری و همبستگی منطقه‌ای متعهد است


هفته دیپلماتیک ترامپ، محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار ساخت


عربستان سعودی طی 24 ساعت گذشته 14 حمله هوایی و موشکی به یمن انجام داد


آیا آمریکا در جنگ علیه ایران شکست خورده است؟ روایت شکست آمریکا از منظر اندیشکده‌های واشنگتن


امیر دریادار مقدم: نداجا با قدرت از سواحل مکران حفاظت می‌کند


از حواشی سازمان ملل در اعتراض به اسرائیل" تا روایتی از امید در دل ویرانی های غزه و...