رهبر اکثریت دموکرات سنای آمریکا: نتانیاهو مانعی بزرگ بر سر راه صلح است

جمعه 25 اسفند 1402
01:35
رهبر اکثریت دموکرات سنای آمریکا: نتانیاهو مانعی بزرگ بر سر راه صلح است رهبر اکثریت دموکرات در سنای آمریکا گفت: اسرائیل برای تحقق صلح دائم و پایدار، باید مسیر خود را اصلاح کند، اما نتانیاهو مانعی بزرگ بر سر راه صلح (سازش) است.

العالم-آمریکا

«چاک شومر» رهبر اکثریت دموکرات در سنای آمریکا امروز پنجشنبه در سخنانی از همه طرف‌های مذاکره کننده خواست تا هرکاری که ممکن است برای رسیدن به آتش‌بس و آزادی «گروگان‌ها» انجام دهند.

وی افزود: «اسرائیل برای تحقق صلح دائم و پایدار، باید مسیر خود را اصلاح کند. وزرای دارایی و امنیت داخلی اسرائیل موجب تشدید تنش و خشونت می‌شوند.»

چاک شومر با بیان اینکه « توسعه شهرک‌سازی تحقق راه حل دو کشور را غیرممکن می‌سازد» تصریح کرد: «نتانیاهو مانعی بزرگ بر سر راه صلح (سازش) است و اغلب به خواسته‌های افراطی‌ها تن می‌دهد.»

رهبر اکثریت دموکرات در سنای آمریکا تأکید کرد «اخراج اسموتریچ و بن غفیر از کابینه نتانیاهو گامی رو به جلو خواهد بود، اما دلیلی وجود ندارد باور کنیم او این کار را خواهد کرد.»

0% ...

آخرین اخبار

دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند