هاآرتص: ارتش اسرائیل برای حمله به رفح آماده نیست

جمعه 25 اسفند 1402
19:52
هاآرتص: ارتش اسرائیل برای حمله به رفح آماده نیست یک روزنامه صهیونیستی تاکید کرد که به رغم تهدیدهای نتانیاهو درباره حمله به رفح، ارتش اسرائیل در هفته‌های آینده آماده اجرای چنین حمله‌ای نیست.

العالم – فلسطین

«عاموس هرئیل» تحلیلگر روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی گفت: هدف نتانیاهو از تهدید به حمله به رفح، تلاش برای اعمال فشار به منظور دسترسی به توافق مبادله اسرا و نیز وقت‌کشی است.

وی ادامه داد: اسرائیل قادر به وارد کردن ضربات واقعی به توانمندی حماس بدون اشغال رفح نیست این در حالی است که ارتش اسرائیل فعلا از توانایی برای حمله نظامی به رفح برخوردار نمی‌باشد.

هرئیل یادآور شد: انتقال اهالی رفح به چند هفته زمان و نیروهای نظامی زیادی نیازمند است که ارتش اسرائیل اصلا چنین امکانی را ندارد؛ نیروهای احتیاط نیز عمدتا مرخص شده و به خانه بازگشته اند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد