امیرعبداللهیان: مقابله با اسلام هراسی، تلاش جمعی امت اسلامی است

جمعه 25 اسفند 1402
21:18
امیرعبداللهیان: مقابله با اسلام هراسی، تلاش جمعی امت اسلامی است
وزیر خارجه کشورمان تاکید کرد: مقابله با اسلام هراسی، تلاش جمعی امت اسلامی با هدف بازدارندگی مؤثر در مقابل جریان‌های‌ فتنه‌انگیز و مخالف صلح و امنیت پایدار است.

العالم - ایران

حسین امیرعبداللهیان در پیامی در شبکه ایکس نوشت: ۱۵ مارس "روز بین‌المللی مقابله با اسلام هراسی" را گرامی می‌داریم. آموزه‌های الهی و انسان ساز دین رحمانی اسلام همواره در معرض سیاست‌های توطئه آمیز نظام سلطه بوده است.

نظام سلطه همه توان شیطانی خود را برای ارائه تصویری مخدوش و تحریف شده از اسلام و تهدید انگاری اسلام و مسلمانان نزد افکار عمومی دیگر جوامع جهان بکار گرفته‌اند. دین رحمانی اسلام همواره مشوق و مروج صلح، دوستی، محبت و همزیستی مسالمت آمیز و توأم با احترام متقابل میان ابنا بشر و پیروان ادیان آسمانی بوده است. مقابله با اسلام هراسی، تلاش جمعی امت اسلامی با هدف بازدارندگی مؤثر در مقابل جریان‌های‌ فتنه‌انگیز و مخالف صلح و امنیت پایدار است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم