اختلاف بین کابینه جنگ و نتانیاهو درباره آتش‌بس و آزادی اسرا

شنبه 26 اسفند 1402
15:07
یک تحلیلگر عرب گفت: محافل سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی بر سامان بخشیدن بر وضعیت داخلی اسرائیل و آتش‌بس در غزه تأکید دارند در حالی‌که نتانیاهو به دنبال آزادی اسرا و ادامه جنگ است.

العالم- فلسطین اشغالی

"سعد نمر" در گفت‌وگو با تلویزیون العالم اظهار داشت:‌ نخست‌وزیر رژیم اشغالگر اکنون تحت فشارهای داخلی و خارجی قرار دارد اما به رغم این مساله نشست فشرده کابینه جنگ، که با حضور احزاب همپیمان با نتانیاهو برگزار شد بر ادامه جنگ غزه و عدم توافق تأکید دارد.

این تحلیلگر سیاسی افزود: اکنون همه گزارش‌ها در کابینه جنگ حاکی از آن است که محافل سیاسی و امنیتی اسرائیل- حتی به صورت غیرمستقیم- از نتانیاهو می‌خواهند که حداقل آتش‌بس در غزه برقرار شود تا هم وضعیت ارتش و هم اوضاع داخلی این رژیم سر و سامان یابد به‌ویژه که نیروهای ارتش در غزه متحمل خسارات عظیمی شده‌اند.

به گفته این تحلیلگر عرب، نتانیاهو در پی آن است که اسرای اسرائیلی را آزاد کند و همزمان جنگ در غزه را همانطور که خودش می‌خواهد ادامه دهد و این بزرگ‌ترین نقطه اختلاف میان او و کابینه جنگ است.

سعد نمر خاطرنشان کرد:‌ اولویت نتانیاهو این است که اسرای اسرائیلی بدون هرگونه آتش‌بسی بازگردانده شوند.

0% ...

آخرین اخبار

سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو