گزارش العالم؛

ممانعت ارتش اشغالگر از ورود صلیب سرخ و نیروهای امدادی به بیمارستان الشفا +ویدئو

پنج‌شنبه 2 فروردين 1403
20:27
ارتش اشغالگر همچنان پزشکان، پرستاران و مجروحان بیمارستان الشفا را تحت بازداشت قرار داده و نیروهای صلیب سرخ، امدادی و دفاع شهری را از ورود به بیمارستان و یا ورود به خانه‌های محاصره شده در اطراف بیمارستان منع می‌کند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

احمد سهمود خبرنگار شبکه خبری العالم در باریکه غزه گزارش داد: عملیات نظامی در بیمارستان الشفا و بازداشت پزشکان، پرستاران و مجروحان بیمارستان ادامه دارد. ارتش اشغالگر همچنین دست به کشتارهایی علیه غیرنظامیان در منطقه واقع در مجمتع بیمارستانی الشفا می‌زند.

بنابر این گزارش، نیروهای رژیم صهیونیستی به قتل 140 شهروند اغلب از غیرنظامیانی که در بیمارستان الشفا بودند، اذعان کرده است.

خبرنگار العالم به ادامه حملات تجاوزکارانه ارتش اشغالگر علیه شهر غزه، بمباران و تخریب خانه‌ها بر سر ساکنان آنها اشاره کرد.

بنابر این گزارش، ارتش اشغالگر نیروهای صلیب سرخ را از تماس با بیمارستان و یا ورود آنها به خانه‌های محاصره‌شده شهروندان در اطراف بیمارستان الشفا منع می‌کند.

احمد سهمود ادامه خاطرنشان کرد: ارتش اشغالگر همچنین نیروهای امدادی و دفاع مدنی را از ورود به بیمارستان منع می‌کند. نیروهای دفاع مدنی در شمال باریکه غزه با ابزارهایی ابتدایی و ساده فعالیت می‌کنند. زیرا تمام تجهیزات دفاع شهری در جنگ وحشیانه صهیونست ها علیه باریکه غزه تخریب و منهدم شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم