تظاهرات بزرگ در تل‌آویو؛ صهیونیست‌ها خواستار توافق تبادل اسرا شدند

يکشنبه 5 فروردين 1403
02:31
ساکنان تل‌آویو برای تحت فشار قرار دادن کابینه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای موافقت با توافق تبادل اسرا به خیابان‌ها آمدند.

العالم-فلسطین اشغالی

صدها نفر از ساکنان تل‌آویو شامگاه شنبه به خیابان‌ها آمدند و از کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستند با توافق برای تبادل اسرا موافقت کند.

آن‌ها همچنین بخش شمالی خیابان بگین در تل‌آویو را مسدود کردند.

وبگاه تایمز اسرائیل گزارش داده تظاهرات‌کنندگان با نیش و کنایه به نتانیاهو، شعارهای «زمان آن‌ها رو به پایان است، آن‌ها را به خانه برگردانید» و «کسی که آن‌ها را رها کرده، باید آن‌ها را برگرداند»، سر دادند.

این تظاهرات به خشونت نیز کشیده شد و ۱۰ نفر بازداشت شدند.

یکی از بستگان یک اسیر اسرائیلی که در توافق قبلی آزاد شد، در تظاهرات هفتگی مخالفان نتانیاهو، خواستار برگزاری انتخابات جدید در سرزمین‌های اشغالی شد.

مذاکرات درباره آتش‌بس و تبادل اسرا در حالی همچنان در قطر در جریان است که نتانیاهو با هرگونه توافقی مخالفت می‌کند و بر ادامه جنگ اصرار می‌ورزد.

حملات رژیم صهیونیستی به غزه از هفتم اکتبر تاکنون به شهادت بیش از ۳۲ هزار نفر منجر شده که بیش از ۷۰ درصد آن‌ها کودکان و زنان هستند.

0% ...

آخرین اخبار

کابینه عراق تکمیل شد


شهر زوطر حکایت مقاومت وپایداری مرزنشینان لبنان +فیلم


ایران بازگشایی سفارت کلمبیا در قدس اشغالی را محکوم کرد


انگلیس با فرافکنی نقش خود در ناامنی غرب آسیا را کتمان نکند


کودکان غزه؛ زخم‌هایی که التیام نمی‌یابند+فیلم


گزارش خبرنگار العالم از سفر معاون وزیر امور خارجه به لبنان برای تقویت روابط دوجانبه


نیروی‌های مسلح برای هر نبردی کاملا آماده هستند


عملیات تروریسم اقتصادی؛ آمریکا بیش از ۲۰ فرد و نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد


سخنگوی ارتش یمن: آسمان عربستان سعودی به‌استثنای اماکن مقدس ناامن است


عراقچی: روابط تاریخی ایران و یمن باید تقویت شود