مشغولیت رسانه‌های عبری به رونمایی ایران از پهپادی به  نام «غزه»

دوشنبه 6 فروردين 1403
08:39
رسانه‌های اسرائیلی توجه خود را به رونمایی نیروی هوایی ایران از پهبادی به نام غزه معطوف کرده و گفته اند که این پهباد که قابلیت حمل 13 بمب را دارد و قادر به پرواز درمسافتی بیش از دو هزار و دویست کیلومتر است، خطری راهبردی برای رژیم اسرائیل به شمار می رود.

العالم – فلسطین اشغالی

جنگ پهپادها برای رژیم اسرائیل زمانی جنگ مهم تلقی می شد که رژیم اشغالگر اسرائیل و سپس آمریکا، این فناوری را در اختیار داشتند و درآن برتری داشتند، اما پس از اینکه جمهوری اسلامی ایران با تولید چهل نوع پهپاد، به این فناوری دست یافت و درآن برتری یافت، اهمیت این جنگ برای رژیم اشغالگر و آمریکا بیشتر شد.

رسانه‌های اسرائیلی در ساعت های اخیر به موضوع رونمایی ایران از یک پهپاد پیشرفته ایران به نام غزه مشغول شده اند. این پهباد دارای ویژگی‌های نظامی است که باعث شده رسانه‌های اسرائیلی این هواپیما را به دلیل قابلیت‌های آن چه از نظر فناوری و چه از نظر تهاجمی، تهدیدی راهبردی برای اسرائیل تلقی کنند.

رسانه های اسرائیلی این هواپیما را که نمونه ای پیشرفته از هواپیمای «شاهد 126» می دانند، ابزاری جدید در دست ارتش ایران توصیف کردند.

مطبوعات اسرائیلی نیز به برشمردن ویژگی های این پهباد موسوم به غزه پرداخته اند.

به گفته ی روزنامه های «جروزالم پست» و «اسرائیل هیوم»، این هواپیما قابلیت حمل 13 بمب و قابلیت پرواز به مدت 35 ساعت پیوسته با برد 2200 کیلومتر را دارد و سرعت آن به 350 کیلومتر در ساعت می رسد.

این ویژگی ها، رسانه های اسرائیلی را بر آن داشت تا بگویند که رژیم اسرائیل به طور مستقیم یا غیرمستقیم در تیررس فناوری ایران قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند


پیشنهادهای ایران برای تقویت همکاری انرژی با هدف ثبات قفقاز جنوبی