ادامه جنجال معافیت حریدی‌ها از سربازی اجباری/ گانتس تهدید به استعفا کرد

دوشنبه 6 فروردين 1403
18:33
ادامه جنجال معافیت حریدی‌ها از سربازی اجباری/ گانتس تهدید به استعفا کرد بنی گانتس وزیر جنگ رژیم اسرائیل تهدید کرد: در صورت تصویب قانون جدید سربازی و معافیت حریدی‌ها، از کابینه اضطراری استعفا خواهد داد.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه «یدیعوت احارونوت» از بنی گانتس وزیر جنگ رژیم اسرائیل نقل کرد: قانونی که کابینه قصد دارد در مورد معافیت حریدی‌ها تصویب کند به وحدت و امنیت اسرائیل ضربه خواهد زد.

یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم اسرائیل نیز گفت: قانون جدید سربازی توهین به ارتش است. این قانون باعث می شود تا هیچ یک از یهودیان حریدی به ارتش ملحق نشوند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به علت اختلاف و مناقشه بر سر پیش نویس قانون ملحق شدن یهودیان مذهبی (حریدیم) در ارتش، با آزمون دشواری روبرو است.

انتظار می‌رود که کابینه فردا سه‌شنبه در بحبوحه بحث‌های شدید میان موافقان و مخالفان، همزمان با تداوم جنگ ویرانگر علیه باریکه غزه توسط ارتش صهیونیستی، درباره پیش‌نویس قانون بحث کند.

رسانه های صهیونیستی امروز دوشنبه خبر دادند که نتانیاهو به وزرای حزب لکود خود اطلاع داده است که هرگز از تصویب پیش نویس قانون منصرف نخواهد شد و «بدون این قانون هیچ کابینه‌ای وجود نخواهد داشت.»

یهودیان مذهبی حدود 13 درصد از جمعیت رژیم اسرائیل را تشکیل می دهند، آنها در ارتش خدمت نمی کنند.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو