اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در ترور رهبران حماس و نجات اسرا

چهارشنبه 8 فروردين 1403
22:43
اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در ترور رهبران حماس و نجات اسرا برخی منابع در ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کردند این رژیم امیدی به بازگرداندن اسرای خود نزد حماس ندارد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از شبکه الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی به ناتوانی خود در ترور رهبران حماس و نیز ناکامی در نجات اسرای خود در غزه اذعان کرد.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» روز چهارشنبه به نقل از منابعی در ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد که این رژیم نشانه‌ای مبنی بر اینکه این رژیم بتواند اسرای خود در غزه را آزاد کند، نمی بیند.

این رسانه صهیونیستی همچنین با استناد به گفته منابع ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرده که هیچ نشانه‌ای دال بر اینکه ارتش این رژیم بتواند رهبران حماس را ترور کند، وجود ندارد.

منابع ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اذعان کردند که حماس به راحتی می تواند به مناطقی بازگردد که ارتش رژیم صهیونیستی قبلاً آن را تحت کنترل گرفته بود.

رسانه‌های عبری زبان روز چهارشنبه اعلام کردند خانواده‌های اسرای صهیونیست در غزه بار دیگر در تل آویو تظاهرات برگزار کرده و خیابان ایالون را بستند.

تظاهرکنندگان اقدام فوری برای دست‌یابی به توافق مبادله اسرا با مقاومت در غزه را خواستار شدند.

علاوه بر این رسانه‌های عبری زبان تاکید کردند تظاهرکنندگانی که در تظاهرات خانواده‌های زندانیان، خیابان آیالون در مرکز تل آویو را بسته بودند، بازداشت شدند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه