دعوت سید حسن نصرالله برای حضور پرشور در روز قدس

شنبه 11 فروردين 1403
01:45
دبیرکل حزب‌الله ضمن دعوت برای حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، از همه خواست تا در لیالی قدر برای غزه دعا کنند.

العالم - لبنان

گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنانی به مناسبت شب نوزدهم ماه رمضان و شب قدر، گفت که امشب در خصوص سیاست سخن نمی‌گوید و به جای آن از همه می‌خواهد تا در روز قدس امسال که در شرایط کاملا متفاوتی برگزار خواهد شد، حضور پرشوری داشته باشند.

سید حسن نصرالله گفت که در سخنرانی روز قدس در خصوص تحولات میدانی و سیاسی سخن خواهد گفت.

او گفت: «امروزه کسانی هستند که شب و روز برای آرمان قدس خون می‌دهند، از این رو امید است که حضورمان گسترده و قوی و مناسب باشد».

رهبر مقاومت لبنان همچنن خواستار دعا در شب‌های قدر برای غزه، لبنان، عراق وسوریه و یمن شد و افزو:: «آن‌چه امروزه در غزه از کشتار و ویرانی، گرسنگی، آوارگی، ترس و اضطراب و از سوی دیگر، استواری و مبارزه رخ می دهد، باید ما را به دعا ترغیب کند».

نصرالله تأکید کرد: «در تمامی تنگناها و حوادث دعا همراه ماست و این جزئی از زندگی و سلوک ما محسوب می‌شود، امروز ما نیازمند دعا هستیم چرا که وقتی {در جبهه نبرد} تیری شلیک می‌کنیم خداوند پشتیبان ماست و ما را یاری می‌کند».دبیرکل حزب‌الله لبنان همچنین گفت که شهادت برای ما یکی از درجات سعادت و رستگاری در لقاء الله است و جایگاه رفیعی نزد خداوند دارد و منبع برکت است.

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر عرب: «طوفان الاقصی» مسئله فلسطین را در کانون توجه جهانی قرار داد+فیلم


شهادت تمام اعضای خانواده یمنی در حمله سعودیها


شیخ نعیم قاسم از راه‌اندازی مؤسسه حفظ آثار شهید نصرالله خبر داد


حماس ادعای استفاده نظامی از بیمارستان‌های غزه را رد کرد؛ هشدار درباره حمله به مراکز درمانی


دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه


جنایات صهیونیستها در کرانه باختری؛ از شهادت یک جوان تا بازداشت فلسطینیان+فیلم


ماکرون: برای اینکه از تو بترسند، باید قدرتمند باشی + فیلم


وزارت خارجه سفیر فرانسه را در اعتراض به نقض حقوق بشر احضار کرد


زخم تازه بر پیکر قدس؛ جهاد اسلامی حضور بن گویر در محل تخریب خانه‌های فلسطینیان را محکوم کرد


قطر از تداوم تلاش‌ها برای پیشبرد مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد