واکنش یونیفل به حمله رژیم صهیونیستی

شنبه 11 فروردين 1403
17:47
واکنش یونیفل به حمله رژیم صهیونیستی 
یونیفل در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به گشتی این نیروها اعلام کرد که تحقیقاتی را برای شناسایی عوامل انفجار صورت گرفته در نزدیکی گشتی ناظران این نیروها انجام خواهد داد.

العالم - فلسطین اشغالی

یونیفل در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به گشتی این نیروها اعلام کرد که تحقیقاتی را برای شناسایی عوامل انفجار صورت گرفته در نزدیکی گشتی ناظران این نیروها انجام خواهد داد.

یونیفل گزارش داد که باید سلامت و امنیت کادرهای فعال سازمان ملل در مناطق مختلف تضمین شود و بر اساس قوانین بین‌المللی تمامی طرف‌ها مسئول حمایت از این نیروها هستند.

یونیفل بدون اشاره به رژیم صهیونیستی به عنوان عامل این جنایت بار دیگر از طرفین خواست تا تبادل آتش شدید متقابل را متوقف کرده و از آسیب دیدن مردم در این روند جلوگیری کنند.

در همین رابطه سخنگوی نیروهای یونیفل نیز به الجزیره اعلام کرد که باید منتظر اعلام نتایج تحقیقات در خصوص این حادثه بود، چرا که برآوردهای زیادی در این خصوص مطرح شده است.

وی از تماس با عناصر میدانی برای رسیدن به اطلاعات بیشترقبل از نتیجه‌گیری نهایی خبر داده و گفت که از جزئیات شرایط مربوط به این حادثه که در نزدیکی منطقه الرمیش صورت گرفته، اطلاع دقیقی وجود ندارد.

ظهر امروز پهپاد رژیم صهیونیستی یک خودروی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل (یونیفل) را در منطقه رمیش در جنوب لبنان هدف قرار داده است و سه نیروی یونیفل را مجروح کرده است. سرنشینان این خودرو که تابعیت اسپانیایی، شیلیایی و نروژی داشتند، مجروح شده‌اند. یک لبنانی که مترجم یونیفل بود نیز زخمی شده است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش